18 Verslo administravimo doktorantūra Programos į Azija for 2024

Verslo administravimo doktorantūra Programos į Azija for 2024Filter
    • Singapore, Singapūras

    Dieninės

    3 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Singapore Management UniversityVerslo administravimo daktaro laipsnis (DBA) yra doktorantūros programa, skirta mokslininkams ir vyresniajai vadovybei, siekiantiems vykdyti praktikos pagrįstus tyrimus, galinčius turėti įtakos verslui. Be mokslinių tyrimų mokymo, DBA kandidatai išnagrinės teorijos pritaikymą pramonėje per kursinius darbus ir ugdys pedagogines kompetencijas specializuotuose seminaruose. DBA programa leis kandidatams sukurti įgūdžių portfelį, skirtą daryti įtaką valdymo praktikai, atlikti taikomuosius ir lauko tyrimus bei kompetentingai dėstyti.

    • Kuala Lumpur, Malaizija

    Ištęstinės

    3 metai

    Nuotolinis mokymasis

    Anglų kalba

    Verslo administravimo daktaras (DBA) yra skirtas tiems, kurie domisi taikomaisiais verslo tyrimais. DBA programos populiarėja per doktorantūros programas, o DBA studijos internetu turi unikalių pranašumų. Verslo administravimo daktaras siekia jus išskirtinai atskirti nuo kitų. Mūsų DBA paraiškų teikimo procesas buvo supaprastintas, kad šis unikalus DBA kursų kandidatas galėtų greičiau atsakyti. DBA priėmimas vyksta ištisus metus visiems trims suvartojamiems kiekiams: sausį, gegužę ir rugsėjį. Atsiųskite mums greitą DBA apžvalgą arba paprašykite bet kokios kitos informacijos apie DBA laipsnį.

    • London, Jungtinė Karalystė
    • Boston, Jungtinės Amerikos Valstijos
    • + 2 more

    Ištęstinės

    30 Mėnesiai

    Sumaišytas

    Anglų kalba

    Studijuokite ne visą darbo dieną, kad gautumėte JAV akredituotą daktaro laipsnį ir paspartintumėte savo karjerą kuo mažiau trikdydami darbą ir namų gyvenimą.

    • Sharjah, Jungtiniai Arabų Emyratai

    Dieninės, Ištęstinės

    3 metai

    Nuotolinis mokymasis

    Anglų kalba

    Uždirbkite Europos daktaro laipsnį per interaktyvias ir lanksčias internetines pamokas. Ideali programa dirbantiems vadovams visame pasaulyje. Verslo administravimo daktaro (DBA) programa sudaryta tiek griežtai, tiek aktualiai, nes ji prisideda prie verslo ir vadybos teorijos ir praktikos.

    • Sharjah, Jungtiniai Arabų Emyratai
    • Malaysia Online, Malaizija

    Dieninės

    3 metai

    Sumaišytas

    Anglų kalba

    The Doctor of Business Administration (DBA) programme equips graduates with analytical and problem-solving skills for undertaking independent research at the doctoral level. The aim is to find solutions to business problems at the national and international levels. Graduates are encouraged to disseminate their research findings through publications and journal articles.

    • Sharjah, Jungtiniai Arabų Emyratai
    • Lagos, Nigerija
    • + 1 more

    Ištęstinės

    1 metai

    Nuotolinis mokymasis, Stovykloje

    Anglų kalba

    Europos daktaro laipsnis, akcentuojantis verslo tyrimus ir jų pritaikymą pramonėje. Pelnyti trokštamą daktaro laipsnio programą iš žinomo universiteto yra daugelio profesionalų svajonė! Tam reikia atsidavimo ir įsipareigojimo priimti vieną reikšmingiausių sprendimų gyvenime. Verslo administravimo daktaro laipsnis arba DBA programa yra baigtas daktaro laipsnis, tačiau jis turi mažai prieštaravimų į akademinę doktorantūrą. laipsnį. Verslo administravimo daktaro laipsnį galima gauti internetu arba ištęstinių studijų režimais. DBA laipsnis specializuojasi efektyviai panaudojant pagrindinę profesinę patirtį vykdant numanomus pramonės tyrimus. DBA laipsnis yra sukurtas ir suteikiamas bendradarbiaujant su Universidad Catolica De Murcia (UCAM) (Ispanija), kurį „Times Higher Education Ranking-2019“ už kokybišką švietimą įtraukė į 10 geriausių Europos universitetų. Galutinį laipsnį išduoda UCAM, kuris bus įteiktas Ispanijos universitete vykusiame sušaukime. Tyrimo kelionė palengvinama naudojant gerai išvystytus skaitmeninius išteklius, asmeninį auklėtoją ir tyrimų vadovo palaikymą. Ši mokymosi ir tyrimų patirtis kelia iššūkį sustiprinti kritinę ir analitinę patirtį. Išsiugdysite mokslinių tyrimų įgūdžius, kad taptumėte savo srities ekspertu, turinčiu įrodytą gebėjimą mąstyti už rėmų. Programa sukurta taip, kad atitiktų vyresniųjų vadovų užimtumą, užtikrinant, kad nebūtų pažeista darbo, asmeninio ir mokymosi pusiausvyra.

    • Zürich, Šveicarija
    • Antwerp, Belgija
    • + 7 more

    Ištęstinės

    2 metai

    Sumaišytas, Stovykloje

    Anglų kalba

    Sėkmingai baigę studijų programą studentai įgyja tarptautinį privatų verslo administravimo daktaro (DBA) laipsnį, suteikiamą mokyklos būstinėje Ciuriche, Šveicarijoje, remdamasi vietinių miestelių, kuriuose buvo įgyti kreditai, fakulteto rekomendacija.

    • Johor, Malaizija

    Ištęstinės

    8 Mėnesiai

    Nuotolinis mokymasis

    Anglų kalba

    Verslo administravimo vykdomasis daktaras (EDBA) yra aukščiausio lygio vadovų profesinio rengimo programa, turinti magistro kvalifikaciją, siekiant gilinti supratimą apie pagrindinius bendrojo valdymo ir verslo administravimo elementus. Taikant taikomą metodą lanksčioje mokymosi aplinkoje, mokymo programa yra sukurta atsižvelgiant į integruotas žinias, kad mestų iššūkį verslo specialistams kasdienių operacijų ir strateginio planavimo klausimais; tiek vietos, tiek tarptautiniu mastu.

    • Beirut, Libanas

    Dieninės

    3 metai

    Stovykloje

    Prancūzų kalba

    DBA yra skirtas vadovams ir vadybininkams, norintiems užsiimti aukšto lygio svarstymų ir tuo pačiu vykdyti savo profesinę veiklą.

    • Dubai, Jungtiniai Arabų Emyratai
    • Sharjah, Jungtiniai Arabų Emyratai
    • + 1 more

    Dieninės, Ištęstinės

    1 metai

    Stovykloje

    Verslumo auga šiandien plačiu mastu. Verslo etika, žinių reikia tobulėti šioje srityje, taip Mahatma Gandhi universitetas suteikia teisę mišinys teorija ir praktinio mokymo studentams.

    • Kuala Lumpur, Malaizija

    Ištęstinės

    3 metai

    Sumaišytas

    Anglų kalba

    DBA programa yra skirta parengti būsimiems vadovams su išsamių žinių ir mokslinių tyrimų įgūdžius verslo administravimo ir vadybos srityse.

    • Online United Arab Emirates

    Ištęstinės

    48 Mėnesiai

    Nuotolinis mokymasis

    Anglų kalba

    Verslo administravimo daktaras (DBA) yra profesionalus verslo daktaras, turintis tokį patį statusą kaip ir daktaro laipsnis. Jis skirtas vyresnio amžiaus specialistams, norintiems tobulėti savo karjeroje, originaliai prisidedant prie žinių ieškant neišsprendžiamų problemų sprendimų

    • Lusaka, Zambija
    • Sharjah, Jungtiniai Arabų Emyratai
    • + 3 more

    Dieninės

    1 metai

    Nuotolinis mokymasis

    Anglų kalba

    DBA programa skirta tiems, kurie nori ištirti ir maksimaliai išnaudoti savo potencialą tam tikroje verslo srityje. Tai dvejų metų programa (3,360 val. studijų), kurią galima derinti su darbu.

    • Hung Hom, Honkongas

    Dieninės, Ištęstinės

    2 metai

    Sumaišytas

    Anglų kalba

    PolyU DBA, pradėta 1996 m., yra pirmasis regione profesionalus ir akademinis verslo ir vadybos daktaro laipsnis. Programos sėkmę dar labiau įrodo vadybos daktaro (DMgt) programos pratęsimas ir pradėjimas žemyninėje Kinijos dalyje 2004 m.

    • Tuen Mun, Honkongas

    Ištęstinės

    4 metai

    Stovykloje

    Kinų kalba

    Lingnan University akademiškai remdamas Tsinghua universitetą, pristato pasaulinės skaitmeninės ekonomikos ir valdymo verslo administravimo daktaro programą (DBA GDEG), kad praplėstų vyresniųjų vadovų ir aukščiausio lygio specialistų, turinčių daktaro laipsnį, akiratį ir viziją. Ši DBA programa GDEG yra pirmoji tokio pobūdžio programa regione, teikianti tiek mikro, tiek makro lygmens tarpdalykinius mokymus, skirtus pasaulinei skaitmeninei ekonomikai ir valdymui plėtoti.