73 Doktorantūra Programos į Aplinkos studijos 2024

Doktorantūra Programos į Aplinkos studijos 2024Filter
    • Be'er Sheva, Izraelis
    • Sde Boker, Izraelis

    Dieninės

    4 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Albert Katz tarptautinė dykumų studijų mokykla, siūlanti programas, vedančias į magistro ir daktaro laipsnius. dykumų studijų ir hidrologijos ir vandens technologijų laipsniai. Šios daugiadisciplinės tyrimų sritys atsirado reaguojant į mokslu pagrįstų atsakymų į neatidėliotinus žmonijos poreikius trūkumą.

    • Ramat Gan, Izraelis

    Dieninės

    4 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Mus domina artimi laukinių gyvūnų socialinio elgesio mechanizmai ir funkcijos. Šiuo metu ieškome daktaro laipsnio. studentas, kuris mokysis sąžiningumo roko hyrax vokalinėje komunikacijoje. Lygiai taip pat, kaip keičiame savo kalbos dažnį ir greitį, priklausomai nuo to, su kuo kalbame, Hyrax taip pat daro. Tačiau, nors individualios charakteristikos yra susijusios su dainų savybėmis Hyrax solo dainose, santykiai priešingose dainose gali keistis dėl socialinės ir rezidento statuso bei kitų veiksnių.

    • Honolulu, Jungtinės Amerikos Valstijos
    • Online USA

    Dieninės, Ištęstinės

    Nuotolinis mokymasis

    Anglų kalba

    Aplinkos mokslų doktorantūros (BS) programa padeda studentams įgyti praktinių įgūdžių ir žinių, reikalingų kritiškai įvertinti aplinkosaugos problemas ir problemas, teikti taikomus sprendimus.

    • Sopron, Vengrija

    Dieninės

    8 semestrai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Doktorantūros mokykloje yra aštuoni daktaro laipsniai. programas, apimančias visas miškininkystės ir laukinės gamtos tvarkymo mokslų šakas ir sąsajas. Švietimas ir moksliniai tyrimai Doktorantūros mokykloje vykdomi pagrindinių ir taikomųjų mokslų, susijusių su miškais, laukine gamta, gamta, srityse. Doktorantūros mokykloje įgytos žinios ir laipsnis yra gera nuoroda pretenduojant į vadovaujančias pareigas aukštosiose mokyklose, mokslo institutuose, miškininkystės, laukinės gamtos tvarkymo, gamtosaugos srityse.

    • Aglantzia, Kipras

    Dieninės

    8 semestrai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Daktaro daktaras. Biologinės įvairovės ir ekologijos laipsnis skirtas suteikti studentams aukštos kokybės tarptautinio lygio išsilavinimą, kad jie galėtų giliai suprasti savo mokslą ir įvairiapusį mąstymą, o tai yra labai svarbu jų profesinei karjerai šiuolaikinėje aplinkoje.

    • Nicosia, Kipras

    Dieninės

    3 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Programa skatina kompetenciją moksliniuose tyrimuose ir moko studentus apie mokslo sienas ir pažangias metodikas, susijusias su klimato ir atmosferos mokslais, energetika, hidrologija, tvaria pastatyta aplinka ir tvaria politika.

    • Fargo, Jungtinės Amerikos Valstijos

    Dieninės

    3 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Šiaurės Dakotos valstijos universiteto tarpdisciplininė aplinkos ir apsaugos mokslų programa siūlo tris takelius: Aplinkos mokslą, Apsaugos biologiją ir Aplinkos socialinius mokslus.

    • Greensboro, Jungtinės Amerikos Valstijos

    Dieninės

    4 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Daktaro daktaras. Žemės ūkio ir aplinkos mokslų programoje NC A&T moko studentus apie mūsų pasaulinės maisto sistemos sudėtingumą ir kaip prisitaikyti prie kylančių iššūkių, susijusių su maistu, energija ir vandeniu. Ši programa parengia asmenis sėkmingai mokslininkų, dėstytojų ir verslininkų karjerai ir aktyviai bei veiksmingai lyderiais akademinėje bendruomenėje ir žemės ūkio pramonėje tiek viešajame, tiek privačiame sektoriuose. Mūsų doktorantūros absolventai susidurs su didžiuliais iššūkiais, susijusiais su saugaus ir sveiko maisto, skaidulų ir kitų produktų tiekimo bei išlaikymo iššūkiais augančiam pasaulio gyventojui.

    • Veszprém, Vengrija

    8 semestrai

    Stovykloje

    • Saint Petersburg, Rusija

    Dieninės

    3 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba, Rusų kalba

    Daktaro daktaras. Geoekologijos programoje geoekologija apima aplinkosaugos problemų sprendimo tyrimus.

    • Academic City, Jungtiniai Arabų Emyratai

    Dieninės

    3 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Energetikos, geomokslų, infrastruktūros ir visuomenės mokykla turi iš prigimties stiprią tyrimų kultūrą. Moksliniai studentai labai vertina indėlį į bendrą mokyklos tyrimų profilį. Mokykla yra padalinta į tris tyrimų institutus; Infrastruktūros ir aplinkos institutas; Tvaraus pastatų projektavimo kompetencijos centras; Socialinės politikos, būsto, lygybės tyrimų institutas.

    • Florence, Italija

    Dieninės

    3 metai

    Sumaišytas

    Anglų kalba, Italų kalba

    • London, Jungtinė Karalystė
    • Bologna, Italija

    Dieninės

    24 Mėnesiai

    Nuotolinis mokymasis

    Anglų kalba

    Ši aplinkos mokslo programa tiria fizinius, cheminius ir biologinius procesus, vykstančius Žemėje, taip pat socialinius, politinius ir kultūrinius procesus, turinčius įtakos planetai.

    • Arlington, Jungtinės Amerikos Valstijos

    Dieninės

    3 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Šis laipsnis suteikia studentams tarpdisciplininių žinių ir įgūdžių atlikti nepriklausomus aplinkos ir žemės mokslų tyrimus. Studentai atlieka disertacijos tyrimus, prižiūrimi fakulteto nario viename iš dalyvaujančių katedrų (biologijos, chemijos, žemės ir aplinkos mokslų, civilinės ir aplinkos inžinerijos arba miesto ir viešųjų reikalų). Programa rengia studentus akademinei bendruomenei ir įsidarbinimui energetikos ir aplinkos mokslų sektoriuose.

    • Vienna, Austrija

    Dieninės

    4 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    CEU doktorantūros programos yra visiškai finansuojamos studijų programos, kurių standartinė trukmė yra 4 metai, suteikiant JAV ir Austrijos laipsnį. Aplinkos mokslų ir politikos departamentas yra su aplinka susijusių stipendijų ir mokymo kompetencijos centras Europoje.