72 Doktorantūra Programos į Biologija 2024

Doktorantūra Programos į Biologija 2024Filter
    • Munich, Vokietija

    Dieninės

    6 semestrai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Miuncheno aukštųjų mokyklų gyvenimo mokslas (LSM) siūlo tarptautinę doktorantūros programą motyvuotiems ir akademiškai kvalifikuotiems naujos kartos mokslininkams viename iš geriausių Europos universitetų - Miuncheno Ludwigo-Maximilians universiteto.

    • Belfast, Jungtinė Karalystė

    Dieninės, Ištęstinės

    3 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Pagrindinis Ekologijos, Evoliucijos, Elgesio ir Aplinkos ekonomikos tyrimų grupės dėmesys skiriamas pagrindiniams ir taikomiesiems ekologijos, aplinkos ekonomikos, išsaugojimo, akvakultūros, gyvūnų elgesio, molekulinės taksonomijos ir molekulinės genetikos aspektams, ypač susijusiems su šių aspektų sąsajomis. Klasteris vykdo aukštą mokslinių tyrimų veiklą, kurioje dalyvauja akademinis personalas, doktorantai ir magistrantūros studentai. Klasteris vykdo aukštą mokslinių tyrimų veiklą, kurioje dalyvauja akademinis personalas, doktorantai ir magistrantūros studentai.

    • Belfast, Jungtinė Karalystė

    Dieninės, Ištęstinės

    3 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Biologijos mokslų mokykla teikia doktorantūros ir MPhil (mokslinių tyrimų laipsnio) programas įvairiuose dalykuose, pradedant pagrindine biochemija, molekuline genetika ir vėžio tyrimais, baigiant žemės ūkio mokslu, jūrų ekologija ir ekonominiu ekosistemų paslaugų bei maisto produktų vertinimu.

    • Jerusalem, Izraelis

    Dieninės

    5 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Pasaulio kompiuterinių neuromokslų lyderis Centras gali pasigirti viena plačiausių ir įvairiausių šios srities akademinių programų. Mūsų penkerių metų daktaro laipsnis programa teikia perspektyviausiems absolventams teorines ir eksperimentines priemones, reikalingas norint pasiekti tikrus tarpdisciplininius mokslinių tyrimų pajėgumus. Šis platus, tvirtas pagrindas leis suprasti, kaip nervų sistema efektyviai atlieka įvairiausias funkcijas, įskaitant suvokimą ir veiksmus, mokymąsi ir atmintį, mintis ir kūrybiškumą.

    • Honolulu, Jungtinės Amerikos Valstijos
    • Online USA

    Dieninės, Ištęstinės

    Nuotolinis mokymasis

    Anglų kalba

    Biologijos mokslų daktaro (doktorantūros) tikslas yra paruošti studentus tapti mokslininkais ir nepriklausomais tyrėjais, gebančiais pritaikyti biologijos principus, taip pat pažangias analitines ir eksperimentines metodikas atlikti naujus tyrimus.

    • Hangzhou, Kinija

    Dieninės

    4 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Westlake UniversityBiologijos skyrius yra novatoriška, palaikanti ir novatoriška mokslininkų-praktikų bendruomenė, orientuota į tobulumo tarp biologijos mokslų ir susijusių fizinių mokslų, medicinos, inžinerijos ir medžiagų mokslų šakų kūrimą.

    • Camerino, Italija

    Dieninės

    3 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Nacionaline doktorantūros programa „Teoriniai ir taikomieji neuromokslai“ siekiama suteikti doktorantams mokslines metodikas, reikalingas integruotoms neuromokslų studijoms įvairiose srityse: nuo molekulinės ir ląstelinės neurobiologijos iki kompiuterinės neurologijos, kognityvinės, ikiklinikinės, klinikinės, diagnostinės, reabilitacinės neurorobotikos. iki proto, kūno ir smegenų santykio tyrimo.

    • Pittsburgh, Jungtinės Amerikos Valstijos

    Dieninės

    5 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Ph.D. Carnegie Mellon universiteto biologijos mokslų programoje iliustruoja tarpdisciplininį požiūrį, kuris tapo esminiu šiuolaikinio biomedicinos mokslo bruožu. Biochemija, biofizika, struktūrinė biologija, ląstelių ir vystymosi biologija, skaičiavimo biologija, molekulinė biologija ir genetika bei neuromokslas apima mūsų tyrimų židinius; dirbdami su savo mokslinių tyrimų projektais daugelis studentų dalyvauja keliose disciplinose. Šis tarpdiscipliniškumas yra neįprastas panašaus dydžio skyriams.

    • Košice, Slovakija

    Dieninės

    4 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Genetika yra mokslo šaka, nagrinėjanti organizmų paveldimumą ir kitimą. Šiuolaikinė genetika yra svarbi ir pagrindinė daugelio biologinių disciplinų dalis, dariusi didelę įtaką medicinos, žemės ūkio, maisto ar farmacijos pramonei. Mūsų daktaras Genetikos programa grindžiama biologinio proceso ir jų reguliavimo nuo ląstelių ir individų iki populiacijos sistemos lygio supratimu, akcentuojant evoliucijos aspektus.

    • Fargo, Jungtinės Amerikos Valstijos

    Dieninės

    3 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Biologijos mokslų katedra siūlo magistrantūros studijas, įgyjančias filosofijos daktaro laipsnį. Filosofijos daktaro laipsnį galima gauti biologijos mokslų, genomikos, ląstelių ir molekulinės biologijos, aplinkos ir gamtos mokslų bei STEM švietimo srityse.

    • Richardson, Jungtinės Amerikos Valstijos

    Dieninės

    4 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Ph.D. Molekulinės ir ląstelių biologijos programa prasideda pagrindiniais biochemijos, molekulinės biologijos, ląstelių biologijos ir kiekybinės biologijos kursais. Daktaras kandidatai atlieka eksperimentinius ar kompiuterinius tyrimus pasirinktoje laboratorijoje. Tyrimai Biologijos mokslų katedroje yra suskirstyti į penkias stiprumo sritis: 1. Biochemija ir biofizika; (2). Genomika, sistemos ir skaičiavimo biologija; (3). Mikrobiologija; (4). Molekulinė ir ląstelių biologija; (5). Patobiologija (vėžys, neurobiologija, infekcinės ligos).

    • Ostrava, Čekija

    Dieninės, Ištęstinės

    4 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    • Dallas, Jungtinės Amerikos Valstijos

    Dieninės

    4 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Doktorantūros studijas baigę studentai, vadovaujami ekspertų fakulteto, atlieka disertacinius tyrimus senėjimo, neuronų vystymosi ir neuropatogenezės, epigenetikos ir genų reguliavimo, struktūrinės biologijos, uždegimų ir imuniteto, atsparumo vaistams, vėžio biologijos ir infekcinių ligų srityse.

    • Arlington, Jungtinės Amerikos Valstijos

    Dieninės

    3 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Ph.D. kiekybinėje biologijoje yra skirta mokyti studentus taikyti sudėtingus kiekybinius metodus sprendžiant pagrindines ir taikomas biologijos problemas. Studentai įgis daug didesnių kiekybinių įgūdžių nei tradicinėse biologijos mokslų doktorantūros programose, suteikdami jiems konkurencinį pranašumą versle, pramonėje, vyriausybėje ir akademinėje bendruomenėje.

    • London, Jungtinė Karalystė
    • Bologna, Italija

    Dieninės

    24 Mėnesiai

    Nuotolinis mokymasis

    Anglų kalba

    Jūrų biologijos tyrimų programa bus skirta moksliniam jūrų gyvybės tyrimui, įskaitant visus jūroje esančius organizmus, pradedant mikroskopiniu planktonu ir baigiant didelėmis žuvimis.