58 Doktorantūra Programos į Chemija 2024

Doktorantūra Programos į Chemija 2024Filter
    • Abu Dhabi, Jungtiniai Arabų Emyratai

    Dieninės

    4 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Doktorantūros tikslas. Chemijos programa yra parengti absolventus, kurie gali atlikti nepriklausomus chemijos tyrimus aukščiausiu originalumo ir kokybės lygiu. Laipsnis bus suteiktas studentams, kurie demonstruoja įvairias pažangias žinias ir įgūdžius chemijos priešakyje ir baigia nepriklausomą naujos specialisto temos tyrimą, kad pristatytų disertaciją, kurioje sprendžiama pažangiausių tyrimų problema.

    • South Orange, Jungtinės Amerikos Valstijos

    Dieninės

    6 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    • Hangzhou, Kinija

    Dieninės

    4 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Westlake UniversityChemijos katedra yra novatoriška, palaikanti ir novatoriška mokslininkų praktikų bendruomenė, orientuota į meistriškumo tarp chemijos mokslų ir susijusių fizinių mokslų, medicinos, inžinerijos ir medžiagų mokslų šakų kūrimą.

    • Pécs, Vengrija

    Dieninės

    8 semestrai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Chemijos doktorantūros mokykla siūlo ketverių metų mokymo ir mokslinių tyrimų programą įvairiose chemijos mokslų, analitinės chemijos, bioorganinės chemijos, homogeninės katalizės, koordinacinių junginių chemijos, elektrochemijos, sintetinės organinės chemijos, teorinės chemijos, aplinkos chemijos, Biochemija ir atskyrimo mokslas. Chemijos programa prasidėjo 1993 m. ir nuo tada studentai turėjo prieigą prie visų šiuolaikinių metodų ir galėjo dalyvauti tarptautinėse mokslinių tyrimų programose, dėl kurių išskirtiniai studentai įgyja daktaro laipsnį. laipsnį įvykdę studijų reikalavimus.

    • St. Louis, Jungtinės Amerikos Valstijos

    Dieninės

    4 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Saint Louis Universitychemijos mokslų daktaras. programa siūlo specializacijas, įskaitant tradicines analitinės, fizinės, organinės ir neorganinės chemijos sritis, taip pat tarpdisciplinines medžiagų ir biologinės chemijos sritis. Studentai turi atlikti intensyvius tyrimus, kurių kulminacija baigiasi disertacija.

    • Ostrava, Čekija

    Dieninės

    4 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Doktorantūros studijų programa Cheminė metalurgija yra moderni moksliškai orientuota, daugiadisciplinė ir tarpdalykinė mokslinių tyrimų programa. Tyrimas daugiausia orientuotas į cheminius metalinių medžiagų paruošimo, gavybos ir perdirbimo aspektus bei šių medžiagų apibūdinimą. Be to, studijų programa orientuota į kitų neorganinių medžiagų kietosios ir skystosios fazės tyrimus.

    • Greensboro, Jungtinės Amerikos Valstijos

    Dieninės

    4 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Jungtinė nanomokslų ir nanoinžinerijos mokykla (JSNN) yra daug daugiau nei akademinis padalinys. Mūsų dinamiška institucija yra mokslinių tyrimų ir vykdymo sankirtoje, proveržio naujovių, kurios sukuria didelio poveikio akademinių, pramonės ir vyriausybės tyrimų rezultatus, katalizatorius. Mes siūlome griežtas akademines programas, taip pat pažangiausias priemones ir įrangą, kuri gali padėti jums pasiekti savo proveržių. JSNN turi šešias tyrimų sritis – nanobiologijos, nanometriologijos, nanomedžiagų (ypatingą dėmesį skiriant nanokompozitinėms medžiagoms), nanobioelektronikos, nanoenergetikos ir skaičiavimo nanotechnologijų. Mūsų misija – užmegzti partnerystę su pramonės, akademinės bendruomenės ir vyriausybės mokslininkais ir tyrėjais, kartu kuriant paveikius mokslinius tyrimus, skatinančius pokyčius. Nesvarbu, ar norite tęsti savo išsilavinimą, ar sukurti dinamišką bendradarbiavimą mokslinių tyrimų srityje, JSNN yra čia, kad su jumis bendradarbiautų. Ateikite ir ištirkite galimybes su mumis.

    • Rochester, Jungtinės Amerikos Valstijos

    Dieninės

    4 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Daugiadisciplininis mikrosistemų inžinerijos daktaro laipsnis grindžiamas tradicinės inžinerijos ir mokslo pagrindais, kartu su mokymo programa ir mokslinių tyrimų veikla, sprendžiančia daugybę techninių mikro- ir nanosistemų iššūkių.

    • Veszprém, Vengrija

    8 semestrai

    Stovykloje

    • Richardson, Jungtinės Amerikos Valstijos

    Dieninės

    4 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Ph.D. chemijos studijų programoje (ne mažiau kaip 75 semestro kreditų valandos, viršijančios bakalaureato laipsnį) daugiausia dėmesio skiriama inovacijoms ir problemų sprendimui tarpdisciplininėse, pažangiausiose mokslinių tyrimų srityse, tokiose kaip organinės ir neorganinės medžiagos, nanotechnologijos, biotechnologijos ir polimerų chemija.

    • Pavia, Italija

    Dieninės

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Mikroelektronika ir nanoelektronika yra laikomos esminėmis technologijomis, nes jos leidžia vystytis ir augti mūsų visuomenei. Jis aiškiai paminėtas svarbiausiuose Italijos ir Europos strateginio planavimo dokumentuose (pvz., PNRR 21-26, Europos Komisijos dokumente, kuriame jis yra viena iš pagrindinių technologijų, ir Europos lustų akte). Šiandien bet kokiai technologinei plėtrai bet kuriame sektoriuje - nuo telekomunikacijų iki biomedicinos, nuo mobilumo ir transporto iki energetikos - reikalingi specialūs mikroelektroniniai ir nanoelektroniniai prietaisai, kurie turi būti specialiai kuriami ir gaminami dideliu mastu. Pastaraisiais metais aiškiai išryškėjusi tarptautinio lygmens problema, įvardijama terminu "mikroschemų trūkumas", rodo, kad pasaulio ekonomika vis labiau priklauso nuo integrinių grandynų ir sistemų prieinamumo.

    • Ljubljana, Slovėnija

    Ištęstinės

    4 metai

    Sumaišytas

    Anglų kalba, Sinhalų, sinhalų

    • Arlington, Jungtinės Amerikos Valstijos

    Dieninės

    4 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Departamentas siūlo chemijos mokslų daktaro laipsnį (Ph.D.), kuris yra skirtas geriau parengti daktaro lygio chemikus, kad jie galėtų mėgautis produktyvia karjera pramoninėse laboratorijose, mokslinių tyrimų fonduose ar akademinėse institucijose. Be tradicinių doktorantūros studijų programų Ši programa įgalioja studentą įgyti darbo žinių apie pramonėje vykdomus tyrimus ir apie apribojimus (tiek praktinius, tiek filosofinius), pagal kuriuos jis yra vykdomas.

    • Dallas, Jungtinės Amerikos Valstijos

    Dieninės

    4 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Chemijos katedra čia, SMU, turi ilgą patirtį mokslinių tyrimų ir mokymo srityje. Nesvarbu, ar siekia karjeros pramonėje, medicinoje ar akademinėje bendruomenėje, visapusiška mokymo programa suteikia studentams reikiamų žinių ir patirties, kad galėtų tobulėti ateityje. Fakultetas vykdo aktyvias mokslinių tyrimų programas, dalyvauja daugelyje nacionalinių ir tarptautinių savo sričių susitikimų ir publikuoja didžiuosiuose žurnaluose.

    • Newcastle upon Tyne, Jungtinė Karalystė

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Turime tarptautinę reputaciją įvairiose srityse – nuo katalizės iki vaistų nuo vėžio projektavimo ir molekulinės fotonikos iki nanotechnologijų. Mūsų stiprybė medicininės chemijos srityje akivaizdi iš sėkmingų tyrimų rezultatų. Mūsų tyrimai kuria naujus metodus, leidžiančius sintezuoti, apibūdinti ir pagerinti mūsų supratimą apie medžiagas. Mes orientuojamės į medžiagas, turinčias naudingų nanoskalės savybių.