906 Doktorantūra Programos į Europa for 2024

Doktorantūra Programos į Europa for 2024Filter
    • Prague, Čekija

    Dieninės, Ištęstinės

    4 metai

    Sumaišytas, Stovykloje

    Anglų kalba

    Praktinės ir ekumeninės teologijos bei teologinės etikos srities doktorantūros studijų tikslas yra, kad studentai įprastu būdu, pažangiai studijuojant, ugdytų savo gebėjimą mąstyti teologiškai ir gilintų savo žinias apie teologinę tradiciją jos ekumeninėje, praktinėje, ir etinius aspektus ekspertų lygiu. Studentai išmoksta kritiškai analizuoti ir apmąstyti įgytas žinias ir savo srityje naudojamus metodus bei interpretuoti juos tiek konkrečiame kontekste, tiek tarpdisciplininėse šiuolaikinių mokslo žinių aplinkoje. Priklausomai nuo disertacijos projekto dalyko, studijos yra sutelktos į atitinkamą specializaciją ekumeninės ar praktinės teologijos srityje (pavyzdžiui, homiletika, katechetika, poimenika, praktinė ekleziologija, himnologija ar misiologija) arba teologinę etiką ar krikščionybę. socialinis darbas (diakonija). Tačiau tuo pat metu jie išlaiko tinkamą matymo plotį ir tarpdisciplininę orientaciją, susijusią su visomis teologijos šakomis.

    • Vienna, Austrija

    Dieninės

    4 metai

    Sumaišytas

    Anglų kalba

    MODUL University Vienna's Ph.D. Verslo ir socioekonomikos mokslai yra ketverių metų nuolatinė doktorantūros studijų programa, kuri parengia kandidatus inovatyviems moksliniams tyrimams atlikti su pramone susijusiose specializacijos srityse. Remiantis unikalia keturių Modul universiteto katedrų mokslinių tyrimų orientacija, doktorantūros daktaras. kandidatai gali sutelkti savo doktorantūros studijas iš šių koncentracijų: Informacinės sistemos; Rinkodara; Darnus vystymasis; Viešasis valdymas; Paslaugų valdymas; Turizmas; Laisvalaikio mokslas; Gyvenimo kokybė, gerovė ir aplinkos psichologija. Doktorantūros programa skirta tiems, kurie domisi mokslininko karjera aukštajame moksle arba pramonėje ir idealiai tinka būsimiems kandidatams, jau turintiems magistro laipsnį (arba lygiavertį) verslo arba socialinių mokslų srityje.

    • Belfast, Jungtinė Karalystė

    Dieninės, Ištęstinės

    3 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Šioje programoje pagrindinis dėmesys skiriamas pažangių ir naujų analitinių technologijų taikomiems aspektams, siekiant išspręsti dabartines maisto saugos, mitybos ir maisto tiekimo problemas.

    • Munich, Vokietija

    Dieninės

    6 semestrai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Miuncheno aukštųjų mokyklų gyvenimo mokslas (LSM) siūlo tarptautinę doktorantūros programą motyvuotiems ir akademiškai kvalifikuotiems naujos kartos mokslininkams viename iš geriausių Europos universitetų - Miuncheno Ludwigo-Maximilians universiteto.

    • Geneva, Šveicarija

    Dieninės, Ištęstinės

    3 metai

    Sumaišytas, Stovykloje

    Anglų kalba

    Tarptautinių santykių daktaro (DIR) programa yra aukščiausias laipsnis, kurį siūlo Ženevos diplomatijos mokykla, ir suburia akademinę kompetenciją kruopščiais nepriklausomais tyrimais ir pritaikomumu realiame pasaulyje.

    • Belfast, Jungtinė Karalystė

    Dieninės, Ištęstinės

    3 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Kalbos studijos yra labai svarbios Menų, anglų kalbos ir kalbų mokyklos tyrimų aplinkai, kur taikomi įvairūs kalbiniai metodai, susiję su anglų, prancūzų, airių ir kt. kalbomis. Jūs būsite dinamiškos doktorantūros tyrimų aplinkos dalis ir studijuosite kartu su įvairių sluoksnių studentais.

    • Lisbon, Portugalija

    Dieninės, Ištęstinės

    4 metai

    Stovykloje

    Portugalų kalba

    Vadybos daktaras ISCTE yra labai griežta, išsami ir lanksti programa. Susideda iš šešių skirtingų specializacijos sričių, mūsų daktaro laipsnis yra idealus tiems, kurie nori įgyti pagrindinį vadybos mokymą ir labiau orientuotis į kitą pasirinktą mokslo sritį.

    • Prague, Čekija

    Dieninės

    3 metai

    Sumaišytas, Nuotolinis mokymasis, Stovykloje

    Anglų kalba

    Daktaro laipsnis tyrimais yra panašus į įprastą daktaro laipsnį. tačiau pripažįsta verslumo įmonių ir akademinių organizacijų atliktus mokslinius tyrimus, kurie lemia naujus ir skelbiamus rezultatus. UNYP Ph.D. pagal tyrimus paprastai reikia mažiausiai trejų metų, per tą laiką Boltono universiteto patvirtintoje literatūroje turėtų būti trys leidiniai. Šie leidiniai turėtų būti susiję su studento baigiamuoju darbu ir kompetencijos sritimi bei plėtoti studento žinias apie dalyką. Šio daktaro apdovanojimas remiasi grynai šiais trimis paskelbtais kūriniais ir kaip toks apdovanoja tęstinę veiklą, o ne papildomą darbą.

    • Helsinki, Suomija
    • Vaasa, Suomija

    Dieninės

    4 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    „ Hanken doktorantūros studijų programa atitinka ketverius metus dirbančių dieninių studijų, kurių metu rengiate daktaro disertaciją (180 kreditų) ir baigiate 60 ECTS kreditų taškų.

    • Aglantzia, Kipras

    Dieninės

    6 semestrai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Vertimo studijų doktorantūros programa skirta studentams, norintiems atlikti teorinius ar taikomuosius tyrimus rašytinės kalbos ir kultūros perdavimo (vertimas) arba žodinės kalbos ir kultūros perdavimo (vertimas) srityse, ypatingą dėmesį skiriant tarpdalykinėms perspektyvoms.

    • Başakşehir, Turkija

    Dieninės

    4 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Ibn Haldun UniversityNaujųjų medijų ir komunikacijos doktorantūros programoje pateikiama teorinė informacija apie naująsias medijas ir komunikaciją su praktiniais pritaikymais, siekiant patenkinti specifinius pramonės lūkesčius ir reikalavimus bei šios srities akademinius poreikius. Studentai, įtraukti į programą, bus įtraukti į doktorantūros procesą, dvejus metus baigę doktorantūros teorinius ir praktinius kursus.

    • Karlsruhe, Vokietija

    Dieninės

    3 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Kuriant mokslinių tyrimų tinklą HFA doktorantams suteikiama galimybė pasinaudoti savo vadovo patirtimi ir išskirtine kompetencija. Galima siekti daktaro laipsnio. įvairiuose su STEM susijusiuose dalykuose pagal jūsų ankstesnį išsilavinimą, pavyzdžiui, inžineriją, informatiką, gamtos mokslus / matematiką ir psichologiją / mediciną. Ph.D. Hector Fellow Academy studentai trejų metų laikotarpiui dirba mokslinio tyrimo asistentais. Atlyginimas atitinka atitinkamo Hektoro stipendininko universiteto vidaus nuostatus.

    • Sidcup, Jungtinė Karalystė

    Dieninės, Ištęstinės

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Applicants for PhD via MPhil should have either a first-class or upper second-class honors degree from a UK Higher Education Institution or an overseas qualification rated as equivalent. We are also enthusiastic to hear from applicants who are advanced arts practitioners from across the theatre and creative industries despite not having the above formal degrees.

    • Lisbon, Portugalija

    Dieninės

    4 savaites

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Naujas ir novatoriškas Ph. programa, skirta studentams iš vidutinio klimato šalių, turintiems žemės ūkio ir žemės ūkio maisto produktų grandinių įgūdžių, ieškančių atogrąžų regionų kontekstualizavimo, ir studentams iš atogrąžų šalių, kurie siekia susidoroti su savo kontekstu pagrįsta kompetencija, susidurdami su naujomis techninėmis ir mokslinėmis žiniomis per tarptautinę mokymo patirtį.

    • Santiago de Compostela, Ispanija

    Dieninės

    3 metai

    Stovykloje

    Ispanų kalba, Anglų kalba, Portugalų kalba

    Tarptautinė doktorantūros programa „Žemės ūkis ir aplinka plėtrai“ suteikia studentams pažangias metodines priemones tiek fundamentiniams, tiek taikomiesiems tyrimams. Tai tarpuniversitetinė programa, kurią dėsto įvairių disciplinų specialistai, turintys didelę ir pripažintą mokslinę veiklą. Įvairių šalių direktorių dalyvavimas suteikia pasaulinį mokymą ir suteikia prieigą prie techninių, bibliografinių ir žmogiškųjų išteklių.