26 Doktorantūra Programos į Geografijos mokslai 2024

Doktorantūra Programos į Geografijos mokslai 2024Filter
    • Santiago de Compostela, Ispanija

    Dieninės

    3 metai

    Stovykloje

    Ispanų kalba, Galisų

    Istorijos, geografijos ir meno istorijos doktorantūros programa siekiama patenkinti doktorantų mokymo poreikius, jų metodologinį atnaujinimą ir inicijavimą tyrimams baigiant daktaro disertaciją. Doktorantams siūlomi mokymai, leidžiantys jiems atlikti pagrindinius ir taikomuosius tyrimus.

    • Košice, Slovakija

    Dieninės

    4 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Mūsų geoinformatikos ir nuotolinio stebėjimo (GIS ir RS) doktorantūros programa yra susijusi su Kovolio Pavolio Jozefo Šafáriko universiteto Geografijos instituto Geografijos instituto tyrimų ir švietimo patirtimi. Geografijos instituto akademinis personalas ir technologinė infrastruktūra sudaro labai palankias sąlygas palaikyti GIS ir RS studijas. Vykdomi ir ankstesni tyrimų projektai ir paskelbti rezultatai įrodo mūsų žinias ir jos mokslinę svarbą.

    • Ostrava, Čekija

    Dieninės

    4 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    • Richardson, Jungtinės Amerikos Valstijos

    Dieninės

    4 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Daktaro misija Geologijos ir erdvės informacijos mokslų studijų programoje siekiama ugdyti novatoriškus tyrėjus, galinčius tobulinti geoinformalinių informacinių mokslų žinias, pasitelkiant patobulintas teorijas, naujas technologijas, novatoriškas metodikas, sudėtingą kiekybinę analizę ir integracines programas.

    • Dallas, Jungtinės Amerikos Valstijos

    Dieninės

    4 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Daktaro daktaras. laipsniui reikalingas ne trumpesnis kaip dvejų akademinių metų rezidentūra kaip magistrantūros studentas miesteliu arba katedros fakulteto patvirtintoje mokslinių tyrimų įstaigoje; patenkinamas dviejų originalių tyrimo pasiūlymų gynimas; ir disertacijos, kuri yra reikšmingas originalus indėlis į mokslo pažangą, rengimas ir viešas gynimas. Patariamasis komitetas gali reikalauti mokėti užsienio kalbą.

    • Rapid City, Jungtinės Amerikos Valstijos

    Dieninės

    4 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Students must elect to pursue a specialization in Geology, Geological Engineering, or Mining Engineering. Those interested in paleontology at the PhD level enroll in the Geology Specialization. Each specialization has different background and program requirements. The available coursework and current faculty expertise support the following areas of concentration.

    • London, Jungtinė Karalystė
    • Bologna, Italija

    Dieninės

    24 Mėnesiai

    Nuotolinis mokymasis

    Anglų kalba

    Šios doktorantūros programos tyrimų metu turėtų būti tiriama fizinė aplinka, tiriant geologiją. Pagilinimas turėtų būti susijęs su mineralų ir dujinių, nuosėdinių ir metamorfinių uolienų kilmės, struktūros ir sudėties tyrimu.

    • Johannesburg, Pietų Afrikos Respublika

    Dieninės

    3 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Doktorantūros tikslas geologijoje yra suteikti kvalifikuotiems studentams išsamų supratimą ir integruotas žinias apie pažangias taikytinas teorijas geologijos srityje.

    • Online

    Dieninės, Ištęstinės

    1 semestras

    Nuotolinis mokymasis

    Anglų kalba, Italų kalba

    Mokslo daktaro laipsnis per nuotolinį mokymąsi suteikiamas sėkmingai baigus teorinio tyrimo specializaciją. Šis tyrimas pateikiamas kaip daktaro disertacija. Filosofijos daktaro laipsnis yra vienintelis doktorantūros laipsnis, kurį galima įgyti nuotoliniu būdu. Pagrindinis reikalavimas doktorantūros studijoms internetu per nuotolinį mokymąsi – pateikti ir aptarti ne mažiau kaip 100 puslapių disertaciją, kad ją peržiūrėtų ir įvertintų Selino universiteto akademinis komitetas. Šios doktorantūros studijų programoje turėtų būti tiriama fizinė aplinka nagrinėjant geologiją. Gilinimas turėtų būti susijęs su mineralų ir magminių, nuosėdinių ir metamorfinių uolienų kilmės, struktūros ir sudėties tyrimais. Plokščių tektonika, vulkanizmas, uolienų formavimasis, seisminis aktyvumas ir kalnų statyba – tai klausimai, kuriuos reikėtų spręsti norint apžvelgti dinamiškus vidinius Žemės procesus.

    • Cardiff, Jungtinė Karalystė

    Dieninės, Ištęstinės

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Mūsų magistrantai, vadovaujami ekspertų, turi įdomių galimybių diskutuoti ir keistis idėjomis, nesvarbu, ar tai būtų mūsų tarptautiniai mokslinių tyrimų centrai, ar daugybė seminarų ciklų.

    • Pretoria, Pietų Afrikos Respublika

    Dieninės

    2 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    • Dunedin, Naujoji Zelandija

    Dieninės

    3 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    • St. Louis, Jungtinės Amerikos Valstijos

    Dieninės

    4 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Geoinformatika yra studijų sritis, apimanti mokslą ir technologijas, susijusias su geoinformacijos įsigijimu, saugojimu, apdorojimu, gamyba, pateikimu ir platinimu, naudojant geodezijos teoriją ir praktines informacijos mokslo infrastruktūros pasekmes. Geoinformatikos esmė yra geoerdvinė analitika – duomenų mokslo šaka, orientuota į pažangiausių technologijų, palaikančių geoerdvinių didžiųjų duomenų gavimo, analizės ir vizualizavimo procesus, kūrimą. Įvairių vietos nustatymo technologijų pažanga (pvz., GPS, daiktų internetas (IoT), mobilieji jutikliai, nuotolinis stebėjimas) ir vis daugiau laiko žymų, vieta pagrįstų duomenų iš jutiklių, tokių kaip palydovai, dronai ir išmanieji telefonai sukūrė precedento neturinčią paklausą ir galimybes kodą išmanantiems geografinės erdvės specialistams, galintiems automatizuoti struktūrinių ir nestruktūruotų duomenų apdorojimą, vizualizavimą ir šablonų paiešką.

    • L'Aquila, Italija

    Dieninės

    4 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Ph.D tikslas. Regiono mokslas ir ekonominė geografija turi spręsti klausimus, susijusius su vietos ir regionų plėtra. Metodologinė tyrimo ir mokymo perspektyva yra daugiadisciplinė, jungianti regionų ir miestų ekonomiką, ekonominę ir žmogaus geografiją, erdvinį planavimą ir sociologiją.

    • Salzburg, Austrija

    Stovykloje

    Anglų kalba, Vokiečių kalba

    Geoinformatikos doktorantūros programa yra labai geidžiama aukščiausių akademinių įgaliojimų sistema. Doktorantūros tyrimai yra neatskiriama bendros Z_GIS struktūros dalis, susiejanti aukštąjį išsilavinimą su pažangiausiais tyrimais. Z_GIS doktorantai taip pat pabrėžia puikių mokslinių tyrimų ir puikios akademinės kvalifikacijos svarbą.