91 Doktorantūra Programos į Honkongas for 2024

Doktorantūra Programos į Honkongas for 2024Filter
    • Kowloon Tong, Honkongas

    Dieninės, Ištęstinės

    4 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    HKBU verslo mokykla siūlo 4 metų trukmės doktorantūros programą 5 pagrindinėse disciplinose, įskaitant apskaitą ir teisę, ekonomiką, finansus ir sprendimų mokslus, vadybą ir rinkodarą. Suderinus akademinį griežtumą su ryžtingu tarptautiniu požiūriu, programa siekiama mokyti studentus tapti profesoriais.

    • Kowloon, Honkongas

    Dieninės, Ištęstinės

    3 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Pasaulyje pirmaujančios doktorantūros programos bruožas yra ne tik moksliniai tyrimai, kuriuos ji sukuria, bet ir tai, kokiu mastu absolventams suteikiamos puikios karjeros galimybės. " SHTM rengia studentus už lyderio pozicijas pasirinktoje karjeros srityje, pateikdamas pirmąjį pasaulyje profesinį D.HTM laipsnį. D.HTM programa skirta akademikams, vyresniesiems pramonės vadovams ir vyresniesiems darbuotojams vyriausybinėse ir nevyriausybinėse svetingumo ir turizmo organizacijose. Nuo pat savo veiklos pradžios 2007 m. Programa pritraukia įvairias profesionalų, besidominčių savo karjeros plėtra, patyrusiais specialistais ir vyriausybės atstovais mokslininkams. Jos specifinis dėmesys Azijoje, unikalus dalykų ir mokslinių tyrimų derinys bei lankstus pristatymo būdas leidžia pramonės specialistams įgyti įgūdžių, kol jie lieka darbo jėgoje.

    • Hung Hom, Honkongas

    Dieninės, Ištęstinės

    3 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Honkongo politechnikos universitetas (PolyU Presidential Ph.D. Fellowship Scheme) siekia tapti naujovišku pasaulinio lygio universitetu, turinčiu stiprų socialinės atsakomybės jausmą, vadovaujantis savo šūkiu „Mokytis ir taikyti žmonijos labui“. . Universiteto nepaliaujamas įsipareigojimas siekti kompetencijos pelnė tarptautinį pripažinimą, nuolat patenkant į 100 geriausių universitetų visame pasaulyje. PolyU prezidento Ph.D. Stipendijos schema (PPPFS) yra prestižinė priėmimo stipendija, remianti išskirtinį daktaro laipsnį. kandidatus, siekdami pagerinti pasaulį. Tai suteikia maksimalią stipendiją iki 167 930 JAV dolerių, atleidimą nuo studijų, tinkamą vietą salėje 1 metams ir papildomas išmokas. Visi visą darbo dieną dirbantys Ph. pareiškėjai PPPFS apdovanojimui gauti bus svarstomi automatiškai, nereikės pateikti atskiros paraiškos.

    • Hong Kong, Honkongas

    Dieninės

    3 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    HKSAR Mokslinių tyrimų stipendijų taryba (RGC) dabar kviečia teikti paraiškas dėl „Honkongo doktorantūros stipendijų schemos“ 2023–2024 m. Studentai iš viso pasaulio bus įdarbinti doktorantūros studijoms Honkonge. Pagal programą bus remiami atviro konkurso būdu atrinkti studentai.

    • Hong Kong, Honkongas

    Dieninės

    3 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Stipendija suteikia metinę HK $ 319 200 (apie 40 900 JAV dolerių) stipendiją kiekvienam apdovanotajam iki trejų metų. PolyU pakilo į 75 vietą 2021 m. QS World University Reitinge ir 45 vietą kalbotyroje pagal 2020 m. QS pasaulio universitetų reitingą. Kviečiame kandidatuoti studentus, turinčius akademinės kompetencijos ir norinčius atlikti pažangiausius tyrimus mūsų tyrimų srityse.

    • Ma Liu Shui, Honkongas

    Dieninės

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Kiekvienas MPhil studentas privalo baigti bent 4 magistrantūros kursus, kurių iš viso yra 12 vienetų, ir turi užsiregistruoti atitinkamame baigiamojo darbo tyrimo kurse kiekvieną semestrą per visą studijų laikotarpį. Kiekvienas MPhil studentas privalo pateikti baigiamąjį darbą ir išlaikyti baigiamojo darbo gynimą žodžiu.

    • Hong Kong, Honkongas

    Dieninės

    4 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Honkongo baptistų universitetas (HKBU) kviečia kandidatus iš visų kultūrinių ir etninių sluoksnių, turinčius akademinės kompetencijos, mokslinių tyrimų gebėjimų ir potencialo bei gerų bendravimo, tarpasmeninio bendravimo ir vadovavimo gebėjimų, kandidatuoti į dieninės doktorantūros studijas pagal Honkongo doktorantūros stipendijų schemą. (HKPFS). HKPFS įsteigė Honkongo mokslinių tyrimų stipendijų taryba (RGC), kurios tikslas - pritraukti geriausius ir šviesiausius studentus iš viso pasaulio tęsti doktorantūros studijas Honkonge.

    • Kowloon, Honkongas

    Dieninės

    3 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Mokslinių tyrimų instituto sėkmė daugiausia susijusi su jaunųjų mokslininkų aprūpinimu ir mokymu. Siekdama vadovauti besivystančioms ateities mokslininkams svetingumo ir turizmo vadyboje, SHTM siūlo mokslinių tyrimų programas, kuriomis siekiama įgyti Ph.D. Viešbučių ir turizmo vadybos laipsnį. Mokyklos daktaras programa skirta tiems, kurie nori savo tyrimus pagrįsti teorinėmis įžvalgomis. Ji siūlo aukštesnįjį išsilavinimą, pagrįstą individualiais interesais ir karjeros siekiais, leidžiant studentams tobulinti gebėjimą atlikti svarbius tyrimus konkrečiose srityse. Mokslinį bendradarbiavimą tarp akademinio personalo ir studentų skatina mokyklos intelektinė ir paramos aplinka, kurios rezultatus skleidžia mokslinės publikacijos ir konferencijų pristatymai. Pasauliniu mastu pripažintų mokslininkų kritinė masė kartu su patraukliomis mokslo studentų stipendijomis ir unikalia aplinka Rytų su Vakarais daro labai sėkmingas mūsų labai konkurencingas mokslinių tyrimų programas. Daugelis mūsų Ph.D. absolventai dabar tarnauja kaip fakulteto nariai universitetuose visame pasaulyje.

    • Hung Hom, Honkongas

    Dieninės, Ištęstinės

    3 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Honkongo politechnikos universitetas (PolyU) siekia būti naujovišku pasaulinio lygio universitetu, turinčiu stiprų socialinės atsakomybės jausmą, vadovaujantis savo šūkiu „Mokytis ir taikyti žmonijos labui“. Nenutrūkstamas universiteto įsipareigojimas siekti meistriškumo pelnė tarptautinį pripažinimą, nuolat patenkant į 100 geriausių universitetų visame pasaulyje.

    • Ma Liu Shui, Honkongas

    Dieninės

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Studentai privalo baigti ne mažiau kaip 4 studijų kursus, kurių iš viso yra 12 vienetų, patvirtintus skyriaus, ir registruotis į atitinkamą baigiamojo darbo tyrimo kursą kiekvieną studijų semestrą. Be to, reikalingas mokslinis projektas, kurio baigiamasis darbas turi būti pateiktas su išlaikymu žodinio gynimo būdu.

    • Ma Liu Shui, Honkongas

    Dieninės

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Informacijos inžinerijos skyrius siekia išskirtinių mokslinių tyrimų studentų, siekiančių didelio poveikio naujovių ir esminių informacijos inžinerijos atradimų. Mūsų profesoriai yra pasaulinio lygio mokslininkai. Mūsų laboratorijos yra gerai įrengtos. Mūsų kursai apima informacijos inžinerijos priešakyje. Studentai tyrinėja įvairias komunikacijos, tinklų, informacijos apdorojimo ir saugumo temas. Mes suteikiame aplinką, palankią originaliems teoriniams, eksperimentiniams ir taikomiesiems tyrimams informacijos inžinerijos srityje.

    • Hong Kong, Honkongas

    Dieninės, Ištęstinės

    3 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Ph.D. viešosios politikos programoje numatyti griežtus viešosios politikos tyrimus akademiškai neįvykdytuose studentuose, kurie siekia karjeros politikos tyrimuose ir mokymuose.

    • Tuen Mun, Honkongas

    Dieninės

    30 Mėnesiai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Tarptautinę patirtį turintys Politikos mokslų katedros dėstytojai turi kokybiškus publikacijų įrašus, o kai kurie yra pripažinti savo studijų sričių ekspertais. Departamento dėstytojai specializuojasi įvairiose subdisciplinose, tokiose kaip Honkongo ir Kinijos valdymas ir politika, Azijos ir Ramiojo vandenyno tarptautiniai santykiai, regioninė ir pasaulinė politika. Ypatingos mokymo ir priežiūros stiprybės apima Honkongo valdymą, Kinijos reformų politiką, regionizmą, sporto ir politikos ryšį, Kinijos užsienio ir saugumo politiką, Korėjos pusiasalio politiką ir demokratizaciją Azijoje.

    • Hong Kong, Honkongas

    Stovykloje

    Anglų kalba

    • Hung Hom, Honkongas

    Dieninės

    3 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    The DFinTech Programme aims to educate top executives and business entrepreneurs who are interested in understanding the FinTech impacts on various industries. It has been designed to integrate academic study and management practice in a way which will form a significant part of an individual’s business career.