567 Doktorantūra Programos į Jungtinės Amerikos Valstijos for 2024

Doktorantūra Programos į Jungtinės Amerikos Valstijos for 2024Filter
    • Aurora, Jungtinės Amerikos Valstijos

    Dieninės, Ištęstinės

    3 metai

    Nuotolinis mokymasis

    Anglų kalba

    Dabar pakelkite savo vadovavimo mokykloje įgūdžius į kitą lygį.Per trejus metus uždirbkite Auroros universiteto internetinį EdD lyderystės išsilavinimą švietimo administravimo srityje: superintendento patvirtinimo laipsnį.Studijuosite ISBE patvirtintus kursinius darbus tokiomis temomis kaip mokymo programa ir vertinimas, skirtas visų lygių išsilavinimui ir studentų tipams, taip pat teisė, duomenų analizė, instruktavimas ir kuravimas.Užbaikite programą kursiniais tyrimais, disertacijos valandomis ir stažuotėmis, kurios suteiks jums patirties ir ryšių

    • Lexington, Jungtinės Amerikos Valstijos

    Dieninės, Ištęstinės

    4 semestrai

    Nuotolinis mokymasis

    Anglų kalba

    Kentukio universiteto internetinis DSW laipsnis paruošia magistro lygio specialistus, kad jie patenkintų įvairius mūsų laikų poreikius.

    • Livingston, Jungtinės Amerikos Valstijos

    Dieninės, Ištęstinės

    3 metai

    Nuotolinis mokymasis

    Anglų kalba

    Uždirbkite aukštesnįjį laipsnį, kad geriausiai aptarnautumėte kaimo mokyklų studentus per Vakarų Alabamos universiteto kaimo mokslo daktarą. Pirmasis tokio pobūdžio laipsnis internete yra pasirengęs nustatyti tikrus kaimo švietimo iššūkių sprendimus, kai dirbate disertacijos link.

    • Orlando, Jungtinės Amerikos Valstijos

    Dieninės

    3 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Optikos ir fotonikos doktorantūros programa suteikia aukščiausios kokybės optikos mokslo ir inžinerijos išsilavinimą, leidžiančią studentams atlikti mokslinius, fundamentinius ir taikomuosius tyrimus, kartu padedant vystytis Floridos ir šalies technologijomis pagrįstoms pramonės šakoms.

    • Petaluma, Jungtinės Amerikos Valstijos

    Dieninės, Ištęstinės

    33 Mėnesiai

    Sumaišytas, Nuotolinis mokymasis

    Anglų kalba

    Ph.D. Psichologijos programoje siūlomi psichologijos kursiniai darbai, paremti dvasinėmis tradicijomis, somatinėmis praktikomis, kūrybiniais menais, mitologija, vietine išmintimi, literatūrine ir poetine vaizduote, gilia ekologija, mistine filosofija, kultūros istorija ir socialine kritika. Ph.D. Programoje akcentuojami mokslinių tyrimų, klinikiniai ir kultūriniai praktikos įgūdžiai, taip pat psichologijos, kaip profesijos, žinių bazės įgijimas. Tyrimo kursiniai darbai paruošia studentus baigti originalią mokslinę disertaciją. Ph.D. Psichologija yra skirta patenkinti Kalifornijos valstijos psichologo licencijos išsilavinimo reikalavimus. Ph.D. psichologijos srityje taip pat atitinka Kalifornijos valstijos MFT licencijos išsilavinimo reikalavimus (Elgesio mokslų taryba, Senato įstatymo 33 skyrius, Verslo ir profesijų kodekso 4980.36 skyrius) ir Kalifornijos valstijos licencijuotą profesionalų klinikinį patarėją (LPCC) (Senato įstatymo projektas 788). , 4999.33 skyrius, Verslo ir profesijų kodeksas), jei lauko darbai atliekami pagal BBS reikalavimus.

    • Bradenton, Jungtinės Amerikos Valstijos

    Dieninės

    1 metai

    Nuotolinis mokymasis

    Anglų kalba

    Mūsų krikščioniškojo konsultavimo doktorantūros tikslas yra tęsti jūsų išsilavinimą konsultavimo srityje. Įgiję šį prestižinį išsilavinimo lygį, be jokios abejonės, galėsite konsultuoti savo pacientus su pasitikėjimu, bet taip pat išmokysite ir tuos, kurie trokšta išmokti konsultuoti.

    • Fort Lauderdale, Jungtinės Amerikos Valstijos

    Dieninės

    4 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    NSU Psy.D. Mokyklos psichologijos programa paruošia jus patenkinti mokinių, šeimų, mokytojų ir personalo ugdymo, elgesio, socialinius ir emocinius poreikius. Glaudžiai bendradarbiaukite su aukščiausio lygio dėstytojais, kurie įgijo aukščiausio lygio patirties ir pelnė savo bendraamžių pagarbą visoje šalyje.

    • Louisville, Jungtinės Amerikos Valstijos

    Dieninės, Ištęstinės

    2 metai

    Sumaišytas, Nuotolinis mokymasis, Stovykloje

    Anglų kalba

    Sullivan University siūlo daktaro laipsnį. vadybos srityje, kad būtų patenkintas augantis specialistų-mokslininkų, galinčių pritaikyti savo žinias ir patirtį įvairiose darbo vietose, poreikį.

    • Honolulu, Jungtinės Amerikos Valstijos
    • Online USA

    Dieninės, Ištęstinės

    Nuotolinis mokymasis

    Anglų kalba

    Tarptautinio verslo daktaro tikslas yra padėti studentams siekti akademinės karjeros universitete, o ne išmokyti reikiamų įgūdžių valdyti žmones tarptautinėje korporacijoje.

    • South Orange, Jungtinės Amerikos Valstijos

    Dieninės

    2 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    • New Orleans, Jungtinės Amerikos Valstijos

    Dieninės

    5 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Mūsų programa orientuota į senėjimo procesus individo ir visuomenės lygmenimis. Nagrinėjama, kaip žmonės keičiasi per suaugusiųjų gyvenimą, vyresnio amžiaus žmonių ir socialinių institucijų tarpusavio ryšiai bei kintančios gyventojų amžiaus sudėties socialinis poveikis. Mes pabrėžiame dinamišką individų senėjimo ir jų kintančios biomedicininės, socialinės ir fizinės aplinkos sąveiką bei daugiapakopę psichologinių, fiziologinių, genetinių, socialinių ir kultūrinių sričių sąveiką.

    • St. Louis, Jungtinės Amerikos Valstijos

    Dieninės

    4 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Geoinformatika yra studijų sritis, apimanti mokslą ir technologijas, susijusias su geoinformacijos įsigijimu, saugojimu, apdorojimu, gamyba, pateikimu ir platinimu, naudojant geodezijos teoriją ir praktines informacijos mokslo infrastruktūros pasekmes. Geoinformatikos esmė yra geoerdvinė analitika – duomenų mokslo šaka, orientuota į pažangiausių technologijų, palaikančių geoerdvinių didžiųjų duomenų gavimo, analizės ir vizualizavimo procesus, kūrimą. Įvairių vietos nustatymo technologijų pažanga (pvz., GPS, daiktų internetas (IoT), mobilieji jutikliai, nuotolinis stebėjimas) ir vis daugiau laiko žymų, vieta pagrįstų duomenų iš jutiklių, tokių kaip palydovai, dronai ir išmanieji telefonai sukūrė precedento neturinčią paklausą ir galimybes kodą išmanantiems geografinės erdvės specialistams, galintiems automatizuoti struktūrinių ir nestruktūruotų duomenų apdorojimą, vizualizavimą ir šablonų paiešką.

    • San Diego, Jungtinės Amerikos Valstijos

    Dieninės

    3 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Jei esate būsimas studentas, ieškantis gerbiamos ir akredituotos aukštosios mokyklos, atėjote į reikiamą vietą. Šioje unikalioje doktorantūros programoje toks magistrantas kaip jūs pasinaudos dviejų gerbiamų kolegijų - Kalifornijos vadybos ir lyderystės mokyklos (CSML) ir Kalifornijos profesinės psichologijos mokyklos (CSPP) - bendradarbiavimo pranašumais. Visoje lyderystės programoje Kalifornijoje ištirsite išsamią teorinių, strateginių ir organizacinių studijų seriją iš dviejų aiškiai skirtingų disciplinų perspektyvos. Kaip apibūdintumėte savo vadovavimo stilių? Ar esate lyderis, kuriuo norite būti? Šioje programoje tyrinėsite įvairius lyderystės tipus, tokius kaip autentiški, transakciniai, transformaciniai, tarpkultūriniai ir kiti, taip pat apibrėžsite ir patobulinsite savo vadovavimo įgūdžius ir stilių. Jūs studijuosite kultūrinius, organizacinius ir elgesio lyderystės aspektus tiek teoriniu, tiek praktiniu požiūriu. Savo lyderystės studijose taip pat sužinosite, kaip tikrai puikūs lyderiai pritraukia pasekėjus ir prisideda prie sėkmingo šių pasekėjų ugdymo. Baigę doktorantūros programą, jūs toliau tobulinsite savo unikalius vadovavimo įgūdžius ir filosofiją ir būsite pasirengę tai pritaikyti, kad padarytumėte savo ženklą pasaulyje kaip organizacijos vadovas ar švietimo vadovas. Jei esate pasirengęs daugiau sužinoti apie puikaus vadovavimo teorijas ir taikymą, ši asmeninė doktorantūros programa suteikia sudėtingą mokymo programą, kurią moko aukščiausi fakulteto nariai. Mokysitės kartu ir bendrausite su kolegomis ir bendraamžiais, kurie padės jums patobulinti savo lyderystės įgūdžius ir paruošti jus daryti įtaką ir formuoti rytojaus lyderius savo pavyzdžiu. Kaip mūsų doktorantūros programos studentas, būsite pasirengęs sėkmei ir išmoksite esminių vadovavimo įgūdžių, kurie padės pasiekti asmeninius ir profesinius tikslus.

    • Auburn, Jungtinės Amerikos Valstijos

    Dieninės

    6 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Daktaro laipsnio įgijimas laipsnis suteiks studentams pažangių techninių žinių ir įgūdžių mechaninės inžinerijos srityse per kursinius darbus, nepriklausomus kūrybinius tyrimus ir komunikaciją, reikalingus karjeros galimybėms ieškoti pramonėje, nacionalinėse laboratorijose ar akademinėje bendruomenėje.

    • Urbana, Jungtinės Amerikos Valstijos

    Dieninės

    4 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Daktaro daktaras. Medžiagų mokslo ir inžinerijos programa yra skirta studentams, norintiems tęsti mokslinę karjerą akademikuose, pramonėje ar nacionalinėse laboratorijose. Mūsų mokymo programa yra lanksti ir lengvai pritaikyta tyrimams visose medžiagų ir individualių interesų srityse.