31 Doktorantūra Programos į Kompiuterinė inžinerija 2024

Doktorantūra Programos į Kompiuterinė inžinerija 2024Filter
    • Auburn, Jungtinės Amerikos Valstijos

    Dieninės

    6 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Kompiuterijos ir programinės įrangos inžinerijos filosofijos daktaro programa suteikia unikalią galimybę doktorantams plėtoti pažangiausių kompiuterių mokslų ir programinės įrangos inžinerijos mokslinių tyrimų ir plėtros įgūdžius. Mes rūpinamės doktorantais, turinčiais puikių gabumų ir stiprių kompiuterinių mokslų ir programinės įrangos inžinerijos įgūdžių. Disertacija, apimanti šio tyrimo rezultatus, sudaro didžiąją dalį šio laipsnio reikalavimų. Daktaro laipsniui baigti paprastai reikia ketverių kalendorinių metų po bakalauro laipsnio arba trejų metų po magistro laipsnio. programa.

    • 135號, Taivanas

    Dieninės

    8 semestrai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Yuan Ze University siūlo inžinerijos mokslų daktaro programas pagal Inžinerijos kolegiją, Informatikos kolegiją ir Elektros inžinerijos kolegiją

    • Storrs, Jungtinės Amerikos Valstijos

    Dieninės

    4 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Elektroninės sistemos manipuliuoja elektros srovėmis naudodamos tokius įrenginius kaip tranzistoriai, diodai ir integruotos grandinės. Šie komponentai kontroliuoja arba sustiprina srovės srautą ir paverčia jį iš vienos formos į kitą.

    • Aglantzia, Kipras

    Dieninės

    8 semestrai

    Stovykloje

    Kompiuterių inžinerija yra plati sritis, apimanti daugybę įvairių studijų sričių, tokių kaip kompiuterių tinklai, skaičiavimo intelektas ir robotika, kompiuterių aparatinės įrangos sistemos, įterptosios ir realaus laiko sistemos, kompiuterių programinės įrangos projektavimas, operacinės sistemos, algoritmai ir kt. Kompiuterių studentai ir dėstytojai Inžinerija taip pat plėtoja sinergiją su ne inžinerijos disciplinomis; pavyzdžiui, su medicina ir gyvosios gamtos mokslais, kurie gali paskatinti švietimą ir mokslinius tyrimus, pavyzdžiui, biomedicinos inžinerijos srityje.

    • Fargo, Jungtinės Amerikos Valstijos

    Dieninės

    3 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Elektros ir kompiuterių inžinerijos katedra siūlo absolventų programas pasirinktose specialybės srityse, vedančiose į magistro, magistro ir doktorantūros studijas. elektrotechnikos ir kompiuterių inžinerijos srityje.

    • Rochester, Jungtinės Amerikos Valstijos

    Dieninės

    3 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Tai įdomūs elektros ir kompiuterių inžinerijos laikai. Žmonija yra revoliucijos, kuri prasidėjo nuo elektros energijos panaudojimo, viduryje ir tapo visuotine prieiga prie informacijos bei jos naudojimu. Elektros ir kompiuterių inžinerija užima pagrindinį vaidmenį skatinant šią revoliuciją. Elektros ir kompiuterių inžinerija suteikia prietaisus ir metodus informacijai rinkti, apdoroti, perduoti ir saugoti. Šios inžinerijos sritys taip pat prisideda prie pagrindinių technologijų sprendžiant aktualiausias mūsų visuomenės problemas, kaip infrastruktūros elektrifikavimo raida, siekiant išspręsti aplinkosaugos problemas. Elektros ir kompiuterių inžinerijos mokslininkai pasiekė tokių pažangių dalykų kaip bevielė prieiga prie interneto, itin greitas ryšys visame pasaulyje, valdymo sistemos, pristatančios žmogų į mėnulį, nešiojamieji skaičiavimo prietaisai, savaeigės transporto priemonės, robotika, išmanusis tinklas. iš atsinaujinančios energijos ir dar daugiau.

    • Richardson, Jungtinės Amerikos Valstijos

    Dieninės, Ištęstinės

    4 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Ph.D. in Computer Engineering programa siūlo intensyvų pasirengimą projektavimui, programavimui, teorijai ir programoms. Mokymai teikiami tiek akademiškai orientuotiems studentams, tiek studentams, turintiems profesinių tikslų verslo, pramonės ir vyriausybinėse srityse, reikalaujančioms pažangių kompiuterių teorijos ir technologijų žinių.

    • London, Jungtinė Karalystė
    • Bologna, Italija

    Dieninės

    24 Mėnesiai

    Nuotolinis mokymasis

    Anglų kalba

    Kompiuterių mokslo sritis vystosi labai greitai ir dažnai tradiciniai universitetai nagrinėja tik kai kuriuos šio konkretaus mokslo segmento aspektus.

    • Kaunas, Lietuvos Respublika

    Dieninės

    4 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    • Faro, Portugalija

    Dieninės

    3 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba, Portugalų kalba

    • Aveiro, Portugalija

    4 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    • Hong Kong, Honkongas

    Dieninės, Ištęstinės

    3 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Mokslo ir inžinerijos mokyklų inicijuota bendra nanomokslų ir technologijų magistrantūros programa gali suteikti ilgalaikę paramą mūsų vykdomiems tyrimams ir mokymams, taip pat technologijų plėtrai ir komercializavimo pastangoms. Ph.D. laipsnis skirtas tiems, kurie nori siekti pažangių pramoninių tyrimų ir plėtros arba universitetinių tyrimų ir mokymo karjeros. Tai pabrėžia originalaus mąstymo ir nepriklausomų tyrimų mokymą.

    • Izmir, Turkija

    Dieninės

    4 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Vis didėjantis paplitimas informacinių technologijų į kasdienį žmonių natur ragina nuolat didėjančios intensyvumo mokslinių tyrimų ir studijų. Kompiuterių inžinerijos daktaro programa, su šia intencija, atveria kelią studentams prisidėti prie mokslo pasaulyje, suteikiant jiems visus įrankius ir žinias, reikalingas Išplėstinė tyrimo.

    • Washington, Jungtinės Amerikos Valstijos

    Dieninės

    4 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Daktaras Kompiuterių inžinerijoje rengiami mokslininkai ir tyrinėtojai, norintys ištirti pagrindines kompiuterių inžinerijos srities sritis, įskaitant kompiuterių architektūrą, integruotų schemų projektavimą, fotoninius skaičiavimus, didelio našumo skaičiavimus ir tinklo skaičiavimus.

    • San Diego, Jungtinės Amerikos Valstijos

    Dieninės

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Inžinerijos mokslų (elektros ir kompiuterių inžinerijos) daktaro laipsnį įgiję absolventai parodys: nuodugniai išmano pagrindines ir išplėstines elektros ir kompiuterių inžinerijos temas; gebėjimas naudoti įprastus įrankius ir metodus elektros ir kompiuterių inžinerijoje; gebėjimas kurti ir atlikti savarankiškus tyrimus originalia ir nauja elektros ir kompiuterių inžinerijos tema; tarp kitų.