24 Doktorantūra Programos į Komunikacija 2024

Doktorantūra Programos į Komunikacija 2024Filter
    • Prague, Čekija

    Dieninės

    3 metai

    Sumaišytas, Nuotolinis mokymasis, Stovykloje

    Anglų kalba

    Daktaro laipsnis tyrimais yra panašus į įprastą daktaro laipsnį. tačiau pripažįsta verslumo įmonių ir akademinių organizacijų atliktus mokslinius tyrimus, kurie lemia naujus ir skelbiamus rezultatus. UNYP Ph.D. pagal tyrimus paprastai reikia mažiausiai trejų metų, per tą laiką Boltono universiteto patvirtintoje literatūroje turėtų būti trys leidiniai. Šie leidiniai turėtų būti susiję su studento baigiamuoju darbu ir kompetencijos sritimi bei plėtoti studento žinias apie dalyką. Šio daktaro apdovanojimas remiasi grynai šiais trimis paskelbtais kūriniais ir kaip toks apdovanoja tęstinę veiklą, o ne papildomą darbą.

    • Santiago de Compostela, Ispanija

    Dieninės

    3 metai

    Stovykloje

    Ispanų kalba, Galisų

    Šiuolaikinės komunikacijos ir informacijos daktaro laipsnis siūlo aukštojo lygio universitetinius mokymus, kad būtų patenkinti akademiniai ir moksliniai poreikiai, kylantys iš skirtingų tyrimų, susijusių su žurnalistika ir audiovizualine komunikacija, krypčių.

    • Lisbon, Portugalija

    Dieninės

    3 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Klausimai, susiję su komunikacija, jo santykiais su socialine, politine, kultūrine ir ekonomine sferomis, pastaraisiais dešimtmečiais įgijo itin svarbią reikšmę ir paskatino labai reikšmingai išplėsti komunikacijos mokslinių tyrimų mokslinių tyrimų susidomėjimą ir aktualumą. Lygiagrečiai tarpasmeninių, tarpgrupinių ir viešosios komunikacijos praktikos pokyčiai, kurie turėjo įtakos šiuolaikinei visuomenei, dar labiau paskatino mokyti ir rengti aukštos kvalifikacijos specialistus, galinčius plėtoti fundamentinių ir taikomųjų tyrimų projektus, atitinkamai galinčius atsakyti į vyrauja skirtingi komunikacijos iššūkiai ir plečiamos žinios apie komunikaciją įvairiausiais ir skirtingais aspektais.

    • Kaunas, Lietuvos Respublika

    Dieninės, Ištęstinės

    4 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Vytauto Didžiojo universitete (VDU) Kaune (Lietuva) organizuojamomis Komunikacijos ir informacijos doktorantūros studijomis siekiama spręsti aktualias problemas šiuolaikinėje ir dinamiškai besivystančioje žiniasklaidos ir komunikacijos srityje, kurią formuoja politinės-ekonominės, sociokultūrinės ir technologinės. veiksnius ir tiria žiniasklaidos perneštas visuomenės transformacijas ir komunikacinį poveikį individui, grupėms ir socialiniams aspektams.

    • Barcelona, Ispanija
    • Brussels, Belgija
    • + 7 more

    Dieninės

    2 metai

    Sumaišytas, Stovykloje

    Anglų kalba

    Sėkmingai baigę studijų programą studentai įgyja tarptautinį privatų filosofijos vadybos daktaro (Ph.D.) komunikacijos studijų laipsnį, kurį suteikia mokyklos būstinė Ciuriche (Šveicarija), remdamasi vietinių miestelių, kuriuose yra kreditai, fakulteto rekomendacija. buvo uždirbti.

    • London, Jungtinė Karalystė
    • Bologna, Italija

    Dieninės

    24 Mėnesiai

    Nuotolinis mokymasis

    Anglų kalba

    Šios doktorantūros programos tiriamasis darbas turėtų sukurti ir pagilinti naujausias ir novatoriškas rinkodaros strategijas ir koncepcijas, įskaitant socialinę žiniasklaidą ir internetą, kurios padeda mums tobulinti strategijas palaikyti ryšį su klientais.

    • Kaunas, Lietuvos Respublika

    Dieninės, Ištęstinės

    4 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    • Johannesburg, Pietų Afrikos Respublika

    Dieninės

    3 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Šios programos tikslas - išnagrinėti įvairias žmonių komunikacijos formas iš įvairias perspektyvas, kurios susieja vietinį ir pasaulinį ir yra orientuotos į Afrikos kontekstą ir patirtį. Komunikacijos studijų magistro laipsnis, kaip būdinga tarpdisciplininei ir lankstesnei programai, kerta įvairias humanitarinių ir socialinių mokslų sričių ir sričių sritis bei suteikia galimybę ištirti jų papildomumą ir tarpusavio sąsajas.

    • Prague, Čekija

    Dieninės

    4 metai

    Sumaišytas, Stovykloje

    Prancūzų kalba, Anglų kalba

    Doktorantūros programa „Semiotika ir komunikacijos filosofija“ reikalauja reikiamo mokymo, reikalingo kvalifikuotam filosofiniam ir semiotiniam tyrimui komunikacijos, jos evoliucijos, pokyčių ir santykių su kitomis socialinėmis sferomis. Studijų sritis yra tarpdisciplininė. Siekiama ištirti bendravimo strategijas, jų socialines prielaidas ir jų poveikį. Laukas teoriškai suprantamas, tačiau absolventas gali turėti prieigą prie praktinių procesų, nes padeda geriau suprasti semiozės vaidmenį žiniasklaidos komunikacijos procese. Studentai skatinami remtis tradicinėmis pasaulio ir Čekijos semiotikos bei komunikacijos filosofijos tyrimų kryptimis, kad įgytų naujausias teorines žinias ir jas kūrybiškai vystytų.

    • London, Jungtinė Karalystė

    Dieninės, Ištęstinės

    Stovykloje

    Anglų kalba

    • Aveiro, Portugalija

    3 metai

    Stovykloje

    Portugalų kalba

    • Harbin, Kinija

    Dieninės

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Šis komunikatas ir informacinės sistemos drausmės svetainės suteikiantis daktaro laipsnį. Daugiau nei 200 dokumentai yra skelbiami ir 50 iš jų per buvo indeksuojami SCI, EI ir sumažės laikas nuo laiko ...

    • Ocoyoacac, Meksika

    Stovykloje

    Ispanų kalba

    Tai vienintelis doktorantas Lotynų Amerikoje, kurio teorinis pagrindas yra socialinės komunikacijos ir strateginės komunikacijos inžinerija (NTE). Mūsų mokytojai yra aukšto lygio ir siekiama sukurti gydytojus, kurie savo metodus ir modelius taiko toms socialinio gyvenimo sritims, kuriose jie tiria. Tai programa, kuri dėstoma nuotoliniu būdu, sesijos kas 15 dienų semestro metu yra įrašomos ir gali būti išsiųstos į doktoranto el. Komunikacijos mintis laikoma pagrindiniu susiliejimo elementu, siekiant efektyvumo taikant diagnozę ir kuriant komunikacinius sprendimus, ir teorinio reiškinio gilinimo ašimi.

    • Taipei, Taivanas

    Stovykloje

    Ph.D. Komunikacijos studijų programa skirta ugdyti lyderystę ar mokslininkus, užsiimančius komunikacijos tyrimais ir švietimu. Mūsų absolventai turės galimybę savo viziją paversti politikos formavimu ir pramonės ateities formavimu.

    • Indiana, Jungtinės Amerikos Valstijos

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Programa, sukurta studentams, dirbantiems visą ar ne visą darbo dieną, siūlo keletą galimybių, leidžiančių studentams visapusiškai dalyvauti kohortos modelyje. Programa siūloma savaitgaliais, klasės susitikimai vyksta šešis kartus per semestrą. Tai apima hibridinį pristatymo modelį, sujungiantį internetines ir tiesiogines sesijas. Programa siūlo tiek visą, tiek ne visą darbo dieną. Šis derinys suteikia visiems studentams palankią kohortos modelio aplinką, tuo pačiu leidžiant platesnį bendravimą su kitais programos studentais.