$close

Filtrai

Peržiūrėti rezultatus

Peržiūrėti Ištęstinės studijos doktorantūros programas - Maisto technologijos - Europoje - 2022

Dauguma doktorantūros studijas siūlančių aukštojo mokslo įstaigų iš stojančiųjų reikalauja jau įgyto magistro akademinio laipsnio. Doktorantūros studijų pabaigoje studentams dažniausiai reikia parašyti ir apsiginti savo disertaciją. Paprastai savo disertaciją studentai turi apsiginti prieš kompetentingą profesorių komisiją. Maisto pramonė orientuota į maisto studijos, pabr… Skaityti daugiau

Dauguma doktorantūros studijas siūlančių aukštojo mokslo įstaigų iš stojančiųjų reikalauja jau įgyto magistro akademinio laipsnio. Doktorantūros studijų pabaigoje studentams dažniausiai reikia parašyti ir apsiginti savo disertaciją. Paprastai savo disertaciją studentai turi apsiginti prieš kompetentingą profesorių komisiją.

Maisto pramonė orientuota į maisto studijos, pabrėžiant sukurti patikimos, tvarios ir saugios maisto šaltinių. Supratimas Maisto pramonė gali sukelti svarbių atradimų maisto technologijos, taip pat gamybos ir priežiūra sveiko maisto tiekimo.

Europa yra šešta pagal dydį žemynas ir apima 47 šalis ir asorti priklausomos teritorijos, salos ir teritorijos. Ji ribojasi su Viduržemio jūra į pietus, Azijoje į rytus, ir Atlanto vandenyne į Vakarus.

Tiesiogiai susisiekite su jus dominančiais universitetais dėl geriausių Ištęstinės studijos doktorantūros programų - Maisto technologijos - Europoje - 2022

Skaityti mažiau
$format_list_bulleted Filtrai
Rūšiuoti pagal:
Rekomenduojama Naujausios Pareigos
Selinus University of Science and Literature
Londonas, Jungtinė Karalystė +1 Daugiau

Šios maisto mokslo srities tyrimai turėtų suteikti duomenų, kaip aprūpinti pasaulio gyventojus saugiu, maistingu, patraukliu ir prieinamu maistu. Norint pasiekti šį tikslą, re ... +

Šios maisto mokslo srities tyrimai turėtų suteikti duomenų, kaip aprūpinti pasaulio gyventojus saugiu, maistingu, patraukliu ir prieinamu maistu. Norint pasiekti šį tikslą, reikia nuodugniai ištirti maisto perdirbimo, pakavimo, paskirstymo ir įvertinimo klausimus. -
Doktorantūra
Dieninės
Dalinės
Anglų, Italų
Internetinės
 
Queen's University of Belfast - Medical Faculty
Belfastas, Jungtinė Karalystė

Tyrimų strategijos Šioje programoje pagrindinis dėmesys skiriamas taikomiems pažangių ir naujų analitinių technologijų aspektams, siekiant spręsti dabartines maisto saugos, mi ... +

Tyrimų strategijos Šioje programoje pagrindinis dėmesys skiriamas taikomiems pažangių ir naujų analitinių technologijų aspektams, siekiant spręsti dabartines maisto saugos, mitybos ir maisto tiekimo problemas.Ji apima visą maisto grandinę nuo ūkio iki stalo ir labai pabrėžia ryšį tarp geresnės maisto saugos ir mitybos bei geresnės visuomenės sveikatos. Tyrimų stiprybės Pažangios ir naujos technologinės ir analitinės platformos (biojutikliai, izotopai ir komiksai) Gyvūnų maisto ir pašarų sauga Gyvūnų sveikata ir ligų diagnostika Pasaulinis maisto saugumas Maisto ir mitybos metabolomika Maisto ir mitybos kokybės matavimai Maisto chemija Maisto saugos nustatymo metodika Maisto atsekamumas ir autentiškumas Imunodiagnostika maisto teršalų ir toksinų aptikimui Natūralūs junginiai ir jų pritaikymas sveikatai Nauji ir funkciniai maisto produktai Terapinės biomolekulės Ypatumai Studentai bus įsikūrę moderniose, pasaulinio lygio laboratorijose, kuriose įrengti moderniausi, labai pažangūs analitiniai instrumentai. Studentai įgis puikios praktinės pažangių ir naujų maisto saugos analizės ir stebėjimo analitinių metodų patirties. Mokykla palaiko daugybę stiprių tarptautinių ryšių su vyriausybėmis, akademine bendruomene ir pramone. -
Doktorantūra
Dieninės
Dalinės
3 - 4 metai
Anglų
Rgs. 2022
Universiteto miestelis
 
University of Veterinary Sciences
Brno, Čekija

Doktorantūros studijų programa Maisto higiena ir perdirbimo technologija yra akademiškai orientuota studijų programa, atitinkanti dabartinę mokslo būklę ir lygį bei praktikos ... +

Doktorantūros studijų programa Maisto higiena ir perdirbimo technologija yra akademiškai orientuota studijų programa, atitinkanti dabartinę mokslo būklę ir lygį bei praktikos poreikius Europoje. Maisto higienos ir perdirbimo technologijos doktorantūros studijas baigę asmenys įgijo gilių teorinių žinių ir praktinių įgūdžių, įgytų savarankiškos kūrybinės veiklos metu ir įgijus naujų mokslo žinių studijų srityje. Absolventai gali aktyviai dalytis savo žiniomis studijų srityje tarptautiniu lygiu ir viešai. Remiantis šia kvalifikacija, absolventai daugiausia dirba mokslinių tyrimų įstaigose ir universitetuose. -
Doktorantūra
Dieninės
Dalinės
4 metai
Anglų
Rgs. 2022
Universiteto miestelis
 

Laimėkite iki 10 000,00  stipendiją

Sužinokite, kokias galimybes suteikia mūsų stipendija.
Brno University of Technology
Brno, Čekija

Tyrimo tikslas - pasiekti pusiausvyrą tarp teorinių ir eksperimentinių įgūdžių bei bendrosios chemijos ir maisto technologijos procedūrų taikymo.

Tyrimo tikslas - pasiekti pusiausvyrą tarp teorinių ir eksperimentinių įgūdžių bei bendrosios chemijos ir maisto technologijos procedūrų taikymo. -
Doktorantūra
Dieninės
Dalinės
4 metai
Anglų
Rgs. 2022
Universiteto miestelis
 
Auream Phoenix University for Women
Londonas, Jungtinė Karalystė

Mokslo daktaro laipsnis per nuotolinį mokymąsi suteikiamas sėkmingai baigus teorinio tyrimo specializaciją. Šis tyrimas pateikiamas kaip daktaro disertacija. Filosofijos dakta ... +

Mokslo daktaro laipsnis per nuotolinį mokymąsi suteikiamas sėkmingai baigus teorinio tyrimo specializaciją. Šis tyrimas pateikiamas kaip daktaro disertacija. Filosofijos daktaro laipsnis yra vienintelis daktaro laipsnis, kurį galima įgyti per nuotolinį mokymąsi. Pagrindinis reikalavimas norint įgyti doktorantūros studijas nuotoliniu būdu yra pristatyti ir aptarti disertaciją. ne mažiau kaip 100 puslapių peržiūrai ir įvertinimui Selino universiteto akademinėje komisijoje. Šios maisto mokslo srities tyrimai turėtų pateikti duomenų apie tai, kaip aprūpinti pasaulio gyventojus saugiu, maistingu, patraukliu ir prieinamu maistu. Šiam tikslui pasiekti reikia nuodugniai išstudijuoti maisto perdirbimo, pakavimo, paskirstymo ir vertinimo klausimus. Ji apima daugybę disciplinų ir naudoja biologijos, mikrobiologijos, chemijos, biochemijos, biochemijos, mitybos, fizikos ir inžinerijos principus sprendžiant praktines su maisto pramone susijusias problemas. Maisto mokslininkai buvo vieni pirmųjų, kurie pradėjo dirbti su biotechnologijomis. Maisto mokslininkai dirba su maistu nuo tada, kai jis iškeliauja iš ūkio iki galutinio produkto saugojimo, įskaitant visas perdirbimo, paruošimo ir paskirstymo operacijas. Be to, jie nustato veiksnius, turinčius įtakos maisto saugai, maistinei vertei ir priimtinumui. -
Doktorantūra
Dieninės
Dalinės
Anglų, Italų
Internetinės