21 Doktorantūra Programos į Matematika į Europa for 2024

Doktorantūra Programos į Matematika į Europa for 2024Filter
    • Camerino, Italija

    Dieninės

    3 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba, Italų kalba

    Plotas: kompiuterių mokslas ir matematika

    • Riga, Latvija

    Dieninės

    4 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Doktorantūros programos tikslas – sudaryti galimybes augti informatikos ir matematikos sričių mokslininkams ir dėstytojams, skatinant fundamentinių ir taikomųjų tyrimų, ekonomikos ar viešojo administravimo specialistų, kurių žinios, įgūdžiai ir kompetencijos atitinka keliamus reikalavimus, rengimą. aukščiausio lygio matematikos ir informatikos srities specialistų Latvijoje ir tarptautiniu mastu.

    • Palaiseau, Prancūzija

    Dieninės

    3 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Visos matematikos doktorantūros programos yra sujungtos į Hadamardo matematikos doktorantūros mokyklą (EDMH), akredituotą kartu su Paryžiaus-Saclay universitetu ir PSL universitetu. Šis mokymas apima nuo grynosios matematikos iki labiausiai pritaikytos matematikos, įskaitant dalykus, susijusius su matematikos sąsaja: ypač su ekonomika, IT, mechanikos inžinerija, fizika, inžinerija ir gyvybės mokslais.

    • Košice, Slovakija

    Dieninės

    4 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Daktaras programa Diskretinė matematika yra moksliniais tyrimais pagrįsta studijų programa, kurioje akcentuojamos dvi sritys. Grafų teorijos kryptis daugiausia nukreipta į chromatinę grafų teoriją, grafikų struktūrą, topologinę grafų teoriją, ciklų grafikuose grafiko žymėjimą, grafiko algoritmus ir grafiko teorijos taikymą. Algebrinėje šakoje nagrinėjamos universaliosios algebros, grotelės ir išdėstytos struktūros.

    • Evora, Portugalija

    Dieninės

    4 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba, Portugalų kalba

    Matematikos doktorantūros programoje pristatomi išplėstiniai teorinės ir taikomosios matematikos mokymai, daugiausia dėmesio skiriant algebrai ir logikai (skaičių teorija ir kriptografija), matematinė analizė (diferencialinės lygtys, variacijų skaičiavimas ir optimalus valdymas, dinaminės sistemos ir skaitiniai taikymai). Statistika (Statistika, Operatyvinis tyrimas ir Tikimybės). Disertacijoje reikalingas nuodugnus Matematikos dalies ir/ar jos taikymo tyrimas, siekiant įveikti matematinių žinių ribas sprendžiant atviras problemas ir/ar pradedant naują teoriją.

    • Ostrava, Čekija

    Dieninės, Ištęstinės

    4 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    • Ljubljana, Slovėnija

    Ištęstinės

    4 metai

    Sumaišytas

    Anglų kalba, Sinhalų, sinhalų

    • Prague, Čekija

    Dieninės

    4 metai

    Sumaišytas, Stovykloje

    Anglų kalba

    Baigęs daktaro laipsnį. matematikos ugdymo studijos yra pasirengusios spręsti tiek teorines, tiek taikomąsias vaikų ir suaugusiųjų matematinio ugdymo problemas ir vykdyti tiek mokslinę, tiek pedagoginę veiklą. Jis prisideda prie mokinių matematinio ugdymo tobulinimo ir mokytojų profesionalumo. Jis/ji gali dirbti universitetuose, mokslo institutuose ir būti aukštos kvalifikacijos mokytoju-tarpininku tarp tyrimų ir praktikos. Jis sugeba: atpažinti naujausias pagrindines šios srities temas; siūlyti, realizuoti ir vertinti tyrimus, duodančius originalius rezultatus; sistemingai sekti vietinę ir tarptautinę mokslinę literatūrą ir ją kritiškai vertinti; skelbti savo darbo rezultatus recenzuojamuose žurnaluose, vietinėse ir tarptautinėse konferencijose, vadovėliuose ir galbūt monografijose.

    • Aveiro, Portugalija

    8 semestrai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    • Lisbon, Portugalija

    Dieninės

    3 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Daktaras Taikomosios matematikos programa ekonomikai ir vadybai yra skirta patenkinti norinčiųjų patobulinti savo žinias apie matematinius metodus ir metodus poreikius, kad būtų galima originaliai prisidėti tam tikroje srityje arba kurti ir įgyvendinti problemų ekonomikos srityse sprendimus. ir valdymas.

    • Santiago de Compostela, Ispanija

    Dieninės

    3 metai

    Stovykloje

    Ispanų kalba, Galisų, Portugalų kalba, Anglų kalba

    Šiuo laipsniu siekiama suteikti platų ir tvirtą matematikos mokymą, nes jame yra daugybė mokslinių tyrimų temų, apimančių daugelį svarbių matematikos sričių, taip pat jo taikymas fizikoje, biologijoje, medicinoje, skaičiavimuose, ekologijoje, biotechnologijoje, ekonomikoje ...

    • L'Aquila, Italija

    Dieninės

    4 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Per daktaro laipsnį. Gamtos, socialinių ir gyvosios gamtos mokslų matematikos kurso prioritetas buvo nustatytas matematiniam modeliavimui, tiek tradicinėse taikymo srityse, kaip fizika ar inžinerija, ir kylančios biologijos ir socialinių mokslų problemos.

    • Budapest, Vengrija

    Dieninės

    8 semestrai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Savo veiklą pradėjo Taikomosios informatikos ir taikomosios matematikos doktorantūros mokykla. 2009 m. Jo tikslas-mokyti tyrėjus, daugiausia turinčius inžinerinį išsilavinimą, kurie yra susipažinę su informatikos, informatikos ir taikomosios matematikos metodais ir metodais, ir gali išspręsti tikras pramonės tyrimų ir plėtros užduotis naudodamiesi daugiadisciplininėmis žiniomis, komunikacija. įgūdžius ir komandinio darbo patirtį.

    • Ullevål, Norvegija

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Matematikos ir gamtos mokslų fakultetas yra didžiausias Norvegijos gamtos mokslų fakultetas ir turi senas doktorantūros programas. Fakultetas yra viena patraukliausių Europos akademinių bendruomenių matematikos, gamtos mokslų ir technologijų srityse.

    • Gdańsk, Lenkija

    Dieninės

    4 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Programa skirta doktorantams mokyti novatoriškų ir naujų būdų, metodikų, įgytų žinių diegimo daktaro laipsnyje. projektus. Į programos kursus įeina privalomi ir fakultatyvūs kursai, išryškinantys pagrindinius mokslus, taip pat taikomuosius mokslus, taip pat paskaitas lankantys įvairių sričių ir šalių profesoriai, kurie skleis savo žinias apie savo atitinkamas tyrimų sritis. Svarbiausios programos temos yra nauji polimerai, nauji aktyvūs junginiai, nauji analitinės chemijos metodai, nauji diagnostikos metodai, antikorozinė technologija, naujos nanomedžiagos, funkcinis maistas.