23 Doktorantūra Programos į Technologijų studijos 2024

Doktorantūra Programos į Technologijų studijos 2024Filter
    • Bolzano, Italija

    Dieninės

    3 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba, Italų kalba, Vokiečių kalba

    Su šiuo Ph.D. programa, mes rengiame jaunus mokslininkus tausaus išteklių naudojimo energijos gamybos, pastatų, energijos galutinio panaudojimo, produktų kūrimo ir gamybos srityse.

    • Sopron, Vengrija

    Dieninės

    8 semestrai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Studentai gauna tvirtą teorinę, tyrimų metodiką ir mokslinius pagrindus, o tyrimus atlieka individualiai, vadovaudamiesi savo vadovais. Priežiūrą siūlo geriausi Vengrijos ekspertai ir medienos mokslininkai. Temos paprastai yra susijusios su pramoniniais tyrimais ar inovacijų projektais, todėl Soprono doktorantūros absolventai turi ne tik tvirtą teorinį išsilavinimą, bet ir labai praktiškus mokslininkus.

    • Greensboro, Jungtinės Amerikos Valstijos

    Dieninės

    4 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Taikomųjų mokslų ir technologijų mokslų daktaro misija. programa skirta parengti studentus aukšto lygio mokslo ir technologijų karjerai pramonės, mokslinių tyrimų ir vyriausybės srityse. Absolventai galės įsivaizduoti, plėtoti ir atlikti originalius tyrimus, kurie taiko fizinius, matematinius ir technologinius metodus, kad pateiktų įvairių kylančių vietinių, nacionalinių ir pasaulinių problemų, susijusių su atmosferos, aplinkos ir energetikos mokslu, sprendimus; Taikomoji fizika; Biomokslai; Taikomoji chemija; Duomenų mokslas ir analizė; Taikomoji inžinerinė technologija; Informacinės technologijos; Technologijų valdymas; Geomatika; ir STEM švietimas.

    • Rochester, Jungtinės Amerikos Valstijos

    Dieninės

    4 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Astrofizinių mokslų ir technologijų doktorantūros programa orientuota į pagrindines reiškinių fizikas už Žemę ir technologijų, instrumentų, duomenų analizės ir modeliavimo metodų kūrimą, kurie leis ateinančius pagrindinius žingsnius šioje srityje.

    • Richardson, Jungtinės Amerikos Valstijos

    Dieninės

    4 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Ph.D. Menų, technologijų ir besiformuojančios komunikacijos (ATEC) programa skirta tiems, kurie nori dalyvauti gilesnėse stipendijose ar plėtoti menines, kultūrines ar komercines skaitmeninių technologijų ir besikuriančios žiniasklaidos programas. Turėdama įvairią dėstytojų grupę ir mokymo programą, integruojančią mokslinę studiją su kūrybine praktika, ATEC ugdo kūrybiškus mokslininkus, praktikuojančius mokslininkus ir tarpdisciplininius tyrėjus.

    • Ostrava, Čekija

    Dieninės, Ištęstinės

    4 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    • Saint Petersburg, Rusija

    Dieninės

    3 metai

    Stovykloje

    Rusų kalba

    Moksliniai tyrimai doktorantūroje. Mokslo ir technologijų filosofijoje turėtų būti siekiama filosofijos, mokslo ir technologijų santykio mokslo žinių istorinės raidos procese bei konvergencinių technologijų specifikos skaitmeninėje civilizacijoje.

    • Kuala Lumpur, Malaizija

    Dieninės, Ištęstinės

    3 metai

    Nuotolinis mokymasis

    Anglų kalba

    Kodėl mūsų APU daktaras pagal tyrimų programą? Būsite priskirti aukštos kvalifikacijos vadovų grupei; Platus naujausių technologijų sričių mokslinių tyrimų sričių asortimentas.

    • Madrid, Ispanija
    • Alcorcón, Ispanija
    • + 3 more

    Dieninės, Ištęstinės

    3 metai

    Stovykloje

    Ispanų kalba

    Absolventų doktorantūros poreikis ginti su mokslu susijusius laipsnius yra ginamas tiek akademinėje, tiek profesinėje srityse, kuriose patvirtinamas poreikis tęsti tyrimus ir tobulėti žinių, technikų ir metodų srityse, o šis doktorantūros rengimas yra pagrindinis mokymosi būdas. tyrinėtojai.

    • Aveiro, Portugalija

    3 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    • Hong Kong, Honkongas

    Dieninės

    3 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    HKUST rengė geriausius doktorantus iš viso pasaulio per Honkongo daktaro laipsnį. Stipendijų schema (HKPFS), įsteigta Honkongo mokslinių tyrimų stipendijų tarybos.

    • Hirosaki, Japonija

    Dieninės

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Graduate School of Science ir technologijos (Daktaro kursai) susideda iš dviejų kursų Advanced Materials mokslo ir technologijų bei saugos mokslo ir technologijų. Buvęs apima naudingų medžiagų kūrimą ir jų taikymą technologiją, o pastarieji daro krizių kontrolės technologiją gamtos ir žmogaus kilmės nelaimių labai išsivysčiusioje visuomenėje.

    • Dalian, Kinija

    Dieninės

    Stovykloje

    Kinų kalba

    Ph.D. in Light Industrial Technology & Engineering

  • Dieninės

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Norint įveikti naujus iššūkius oro, dirvožemio ir aplinkos kaitos ir visuotinio atšilimo sukelta vandens tarša, mūsų programa yra skirta išmokyti studentus su puikia gebėjimų problemos analizės ir sprendimo pagal regionines ir pasaulio klausimais; nepriklausoma novatorišką mąstymą, planavimą ir projekto vykdymo; sprendimų priėmimo, tarpdisciplininis koordinavimas ir tarptautinė komunikacija.

    • Bangkok, Tailandas
    • Pattaya City, Tailandas

    Dieninės

    3 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Filosofijos daktaro (Ph.D.) technologijų programa daugiausia bus skirta kūrybiniams tyrimams. Absolventai turi galimybę glaudžiai bendradarbiauti su fakulteto nariais iš įvairių įdomių mokslinių tyrimų projektų.