Keystone logo

44 Doktorantūra Programos į Ekonomika į Europa dėl 2024

Filtrai

Filtrai

  • Doktorantūra
  • Ekonomikos studijos
  • Ekonomika
Studijų sritys
  • Ekonomikos studijos (44)
  • Grįžti į pagrindinę kategoriją
Vietos
Raskite daugiau vietų
Laipsnio tipas
Trukmė
Studijų tempas
Kalbos
Kalbos
Studijų formatas

    Doktorantūra Programos į Ekonomika

    Ekonomikos principus atskleidžiantys raštai yra randami net ir Mesopotamijos civilizacijos laikų. Modernios ekonomikos vystymasis ir raida prasidėjo nuo dviejų ekonomikos srovių susidūrimo - fiziokratizmo ir merkantilizmo. Šių grupių dėka 16-to amžiaus Europoje buvo pradėtos vystyti pirmosios kapitalizmo idėjos.

    Iš viso yra daugiau kaip 4000 aukštojo mokslo institucijų Europoje siūlo platų kursus bakalauro, magistro ir daktaro laipsnį. Su vis daugiau ir daugiau iš šių organizacijų, teikiančių anglų kaip švietimo kalba bent kai kurie iš jų studijų programas, universitetų Europoje dabar yra aukštesnės kokybės nei bet kada anksčiau. Europos universitetai siūlo draugiškai priima užsienio studentų ir suteikti žinių kursą, kuris atitinka jų profesija turi šiandienos pasaulinės paklausos.

    Dauguma doktorantūros studijas siūlančių aukštojo mokslo įstaigų iš stojančiųjų reikalauja jau įgyto magistro akademinio laipsnio. Doktorantūros studijų pabaigoje studentams dažniausiai reikia parašyti ir apsiginti savo disertaciją. Paprastai savo disertaciją studentai turi apsiginti prieš kompetentingą profesorių komisiją.