Keystone logo

2 Verslo administravimo doktorantūra Programos į Ekonomika į Afrika dėl 2024

Filtrai

Filtrai

  • Verslo administravimo doktorantūra
  • Ekonomikos studijos
  • Ekonomika
Studijų sritys
  • Ekonomikos studijos (2)
  • Grįžti į pagrindinę kategoriją
Vietos
Raskite daugiau vietų
Laipsnio tipas
Trukmė
Studijų tempas
Kalbos
Kalbos
Studijų formatas

    Verslo administravimo doktorantūra Programos į Ekonomika

    Ekonomikos principus atskleidžiantys raštai yra randami net ir Mesopotamijos civilizacijos laikų. Modernios ekonomikos vystymasis ir raida prasidėjo nuo dviejų ekonomikos srovių susidūrimo - fiziokratizmo ir merkantilizmo. Šių grupių dėka 16-to amžiaus Europoje buvo pradėtos vystyti pirmosios kapitalizmo idėjos.

    Daugelis programų Afrikoje vyksta labai neįprastas kultūros ir fizinę aplinką nei dauguma studentų yra susipažinę su į senus gerus dienų. Come To Know prisitaikyti prie šio gyvenimo sąlygos yra dalis įdomus ir gyvenimo yra iššūkis. Problema yra intelektinės, emocinės ir fizinės.

    Verslo administravimo doktorantūros studijos yra skirtos tiems, kas siekia akademinės karjeros aukštumų arba planuoja atidaryti savo konsultacinę įmonę. Šio tipo studijos, kurios yra ypatingai vertinamos ne tik akademiniame, bet ir verslo pasaulyje reikalauja itin daug pastangų ir laiko ir yra paremtos moksliniu savarankišku darbu - disertacija. Į šio tipo studijų programas paprastai yra įtraukiamos tokios disciplinos kaip verslo teorija, mokslinio tyrimų dizainas bei profesinis tobulėjimas ir vystymasis.