Keystone logo

4 Doktorantūra Programos į Sveikatos priežiūra Sveika mityba Maisto technologijos į Italija dėl 2024

Filtrai

Filtrai

  • Doktorantūra
  • Italija
  • Sveikatos priežiūra
  • Sveika mityba
  • Maisto technologijos
Studijų sritys
  • Sveikatos priežiūra (4)
  • Grįžti į pagrindinę kategoriją
Vietos
Raskite daugiau vietų
Laipsnio tipas
Trukmė
Studijų tempas
Kalbos
Kalbos
Studijų formatas

Doktorantūra Programos į Sveikatos priežiūra Sveika mityba Maisto technologijos

Kas yra maisto mokslas?
Maisto mokslas tiria maistą ir jo ryšį su aplinka, visuomene ir ekonomika. Tai apima maisto gamybos, perdirbimo, saugos ir mitybos studijas. Maisto mokslas taip pat apima per maistą plintančių ligų ir užteršimo tyrimą.

Ką aš galiu padaryti turėdamas maisto mokslo laipsnį?
Maisto mokslo laipsnis gali paskatinti karjerą maisto pramonėje, dirbant tokiose srityse kaip maisto gamyba, perdirbimas, sauga ir mityba. Maisto mokslų absolventai taip pat gali dirbti su maistu plintančių ligų ir taršos tyrimų srityje. Turintiems maisto mokslo žinių yra galimybių dirbti vyriausybinėse agentūrose ar privačiose įmonėse, kurios užsiima maisto pramonės reguliavimu. Maisto mokslų absolventai gali siekti karjeros akademinėje bendruomenėje, mokyti ir atlikti mokslinius tyrimus universitetuose ir kolegijose.

Kodėl verta studijuoti maisto mokslą?
Maisto mokslas svarbus dėl kelių priežasčių. Tai padeda mums suprasti, kaip maistas veikia mūsų sveikatą ir aplinką, o tai gali padėti pagerinti maisto gamybos ir perdirbimo metodus, užtikrinant, kad mūsų valgomas maistas būtų saugus ir maistingas. Studijuodami maisto mokslą taip pat galime sužinoti daugiau apie tai, kaip išvengti ir kontroliuoti per maistą plintančias ligas. Galiausiai, maisto mokslas padeda suprasti sudėtingus ekonominius ir socialinius veiksnius, turinčius įtakos maisto gamybai ir vartojimui.

Maisto mokslų laipsniai
Maisto mokslo laipsniai siūlomi bakalauro ir magistrantūros lygmenimis. Bakalauro studijų programos paprastai trunka ketverius metus ir apima tokias temas kaip maisto chemija, mikrobiologija ir mityba. Magistrantūros programos paprastai trunka dvejus metus ir apima pažangiųjų maisto mokslų temų, apimančių maisto fiziką ir inžineriją, kursinius darbus.

Oficialiai žinoma kaip Italijos Respublikoje, šalyje yra rasti Pietų Europoje. Oficiali kalba yra italų ir kultūros turtingas sostinė Roma. Daugelis pasaulio 's seniausių universitetų yra Italijoje, ypač Bolonijos universiteto (įkurta 1088). Yra trys Superior Aukštųjų mokyklų su "universiteto statusas ", trys institutai su doktorantūros kolegijų statusą, o funkcija ne magistrantūros ir antrosios pakopos lygmenyje.

Dauguma doktorantūros studijas siūlančių aukštojo mokslo įstaigų iš stojančiųjų reikalauja jau įgyto magistro akademinio laipsnio. Doktorantūros studijų pabaigoje studentams dažniausiai reikia parašyti ir apsiginti savo disertaciją. Paprastai savo disertaciją studentai turi apsiginti prieš kompetentingą profesorių komisiją.