
Doktorantūra in
Maisto technologija, daktarė Shakarim University

Stipendijos
Įvadas
Edukacinė programa Maisto produktų technologija siekiama mokyti aukštos kvalifikacijos, konkurencingą personalą, gerinti žinių kokybę, formuoti daugiapakopę mokslinių tyrimų veiklą, atsižvelgiant į neatidėliotinus šiuolaikinio švietimo ir mokslo poreikius, harmoningai vystomą specialisto asmenybę. organizavimo ir efektyvaus šiuolaikinių maisto technologijų naudojimo srityje ir užsiimti vadybos veikla, kuri yra viena iš neatidėliotinų užduočių Kazachstano Respublikoje. EP „Maisto produktų technologija“ unikalumas, daugybė mokslinių tyrimų mėsos ir pieno sektoriuje yra patikimas pagrindas rengiant naujas specialistų kartas.
Veikla:
organizacijos direktorius;
Organizacijos direktoriaus pavaduotojas moksliniam darbui;
vyriausiasis organizacijos inžinierius;
Mokslo sekretorius;
Maisto pramonės tyrimų laboratorijos vadovas;
Žemės ūkio ministerijos tyrimų institutų, mokslinių tyrimų centrų, maisto gamybos įstaigų, struktūrinių padalinių vadovas ir pagrindinis specialistas;
dėstytojas aukštojo ir vidurinio mokslo įstaigose, kuriose yra maisto produktų;
įvairių nuosavybės formų žemės ūkio formacijų, žemės ūkio profilio gamybos institucijų, žemės ir teritorinių komitetų specialistas;
projektų ekspertas.
Apie Mokyklą
Klausimai
Panašūs kursai
Daktaras maisto moksle
- Parma, Italija
Tarptautinis maisto inžinerijos ir biotechnologijos daktaras
- Bolzano, Italija
Ph.D. Maisto higienos ir perdirbimo technologijos srityje
- Brno, Čekija