Maisto saugos ir technologijų doktorantūros naujovės
Universidade Santiago de Compostela
Pagrindinė informacija
Universiteto vieta
Santiago de Compostela, Ispanija
Kalbų studijos
Ispanų kalba, Galisų
Studijų formatas
Stovykloje
Trukmė
3 years
Tempas
Dieninės
Mokestis už mokslą
EUR 200 / per year
Galutinis paraiškų davimo terminas
Susisiekti su mokykla
Anksčiausia pradžios data
Oct 2024
Stipendijos
Ištirkite stipendijų galimybes, kurios padės finansuoti savo studijas
Įvadas
Ekonomikos ir maisto rinkos globalizacija paverčia technologijas ir maisto saugą visuotinės svarbos klausimu, kurį įtakoja daugybė veiksnių. Norint veiksmingai apsaugoti teisę į aprūpinimą maistu reikia visapusiško požiūrio, kuriame atsižvelgiama į riziką, susijusią su maistu nuo ūkio iki stalo, ir atsižvelgiama į visas įmanomas perspektyvas. Be to, atsižvelgiant į nerimą keliantį nutukimo paplitimą šiandien, ypač vaikams ir paaugliams, ypač ypatingai atsižvelgiama į didėjančią mitybos riziką.
Komercinių mainų ir migracijos judėjimo globalizacija, maisto vartojimo ir Ispanijos piliečių mitybos pokyčiai taip pat kelia naujų problemų. Mityba, technologijos ir maisto sauga sudaro ištisą kultūrą, kuri slypi ne tik maisto, jo technologijos ir analizės nustatymuose, bet ir reikalauja platesnio požiūrio į tai, ką reiškia saugi ir sveika mityba. Visi šie aspektai ir nustatyti mokymo poreikiai pateisina doktorantūros programos, kuri konkrečiai sprendžia šią problemą, dėstymą. Jis skirtas mokyti absolventus, turintiems puikų akademinį pasirengimą, o tai leidžia jiems būti aukštos kokybės dėstytojais ir tyrėjais plačiąja prasme technologijų ir maisto saugos srityje, plėtoti savo pramonę arba bendradarbiauti kuriant naujoves ir plėtrą su maistu susijusiose srityse. ir (arba) maisto įmonėms. . Daktaro vardas yra naujos kartos tyrinėtojų, esančių valstybinėse ir privačiose mokslinių tyrimų organizacijose, MTEPI I skyriuose įmonėse, laboratorijose, oficialiuose kontrolės centruose ir, jei reikia, būsimų universitetų dėstytojų mitybos, bromatologijos gemaluose. ir maisto technologijos.
Mokslinių tyrimų sritys
- Su maistu besiliečiančios medžiagos ir maisto klasės
- Naujos maisto analizės ir perdirbimo technologijos
- Nauji maisto kontrolės metodai
Galerija
Idealūs studentai
Studentai, turintys USC siūlomą maisto saugos ir technologijų inovacijų magistro laipsnį, taip pat studentai, turintys DEA laipsnį, įgytą per ankstesnes programas, kurios buvo transformuotos į šią doktorantūros programą: Maistas: maistinė vertė, technologijos ir maisto sauga USC. arba maisto mokslo ir inžinerijos srityje.
Jei profiliai skiriasi nuo nurodytų, Akademinis komitetas įvertins kiekvieną atvejį atskirai. Bus svarstoma galimybė reikalauti specialių mokymo priedų.
Kitų profilių, kurie nebaigė magistro laipsnio, atveju bus reikalaujama mokymo mokslo kreditų lygiavertiškumo, bent jau tokio pat kaip magistro laipsnio ir tiesioginės prieigos, kuri bus 9 ECTS.
Priėmimai
Studijų programa
mokymo veikla
- Dalyvavimas konferencijose, seminaruose ir kursuose, susijusiuose su tyrimų kryptimis E2051A01
- Tyrimo rezultatų sklaida E2051A02
- Mobilumas E2051A03
Mokymo papildai
- Įvadas į tyrimą E2051F01
- Tyrimų įrangos ir programinės įrangos valdymas E2051F02
- Elektroninių žurnalų ir informacijos duomenų bazių valdymas ir saugojimas E2051F03
Programos rezultatas
Norint veiksmingai apsaugoti teisę į aprūpinimą maistu, reikia visapusiško požiūrio, kuriame būtų atsižvelgiama į su maistu nuo ūkio iki stalo susijusią riziką ir būtų atsižvelgiama į visas įmanomas perspektyvas.
Apie Mokyklą
Klausimai
Panašūs kursai
PhD (Consumer Science) (Food Management)
- Pretoria, Pietų Afrikos Respublika
Daktaras maisto moksle
- Parma, Italija
Maisto produktų, vaistinių ir biologiškai aktyvių medžiagų biotechnologijos mokslų daktaras
- Saint Petersburg, Rusija