
Pedagogikos doktorantūra in
Ph.D. tvaraus žemės ūkio, miškų ūkio ir maisto išteklių valdymo srityje
University of Florence

Pagrindinė informacija
Universiteto vieta
Florence, Italija
Kalbų studijos
Anglų kalba
Studijų formatas
Sumaišytas
Trukmė
3 years
Tempas
Dieninės
Mokestis už mokslą
Susisiekti su mokykla
Galutinis paraiškų davimo terminas
Susisiekti su mokykla
Anksčiausia pradžios data
Susisiekti su mokykla
Įvadas
Daktaro daktaras. Žemės ūkio miškų ir maisto išteklių tvaraus valdymo programa remiasi University of Florence Žemės ūkio, maisto, aplinkos ir miškininkystės katedros (DAGRI) ilgalaike mokslinių tyrimų ir mokymo patirtimi. Daktaro daktaras. yra 3 metų dieninių studijų ir mokslinių tyrimų laikotarpis, suteikiantis studentams mokslo žinių žemės ūkio ir miškų ūkio ekonomikos, miškų planavimo ir stebėsenos, miško darbų, medienos mokslo, žemės ūkio ir miškų ūkio inžinerijos, maisto mokslų ir technologijų srityse. Doktorantai įgis teorinių ir metodologinių metodų, reikalingų kuriant naujoves planuojant ir valdant žemės ūkio, miškų ir maisto sistemas, kurios laikomos sudėtingomis socialinėmis ir ekologinėmis sistemomis.
Priėmimai
Stipendijos ir finansavimas
Kiekvieno kurso Akademinė taryba, remdamasi stojančiųjų sąrašu, numato stipendijų skyrimą. Stipendijos metinė suma – 16.243,00 €, išmokant atidėtomis mėnesinėmis įmokomis (išmokama paskutinę mėnesio ne darbo dieną).
Stipendijos dydis didinamas 50 % už bet kokius leistinus buvimo užsienyje laikotarpius, susijusius su baigiamojo darbo projektu susijusiai mokslinei veiklai, ne ilgiau kaip 18 mėnesių.
Prie šios sumos pirmaisiais, antraisiais ir trečiaisiais kurso metais turi būti pridėtas mokslinės veiklos Italijoje ir užsienyje biudžetas, lygus 10 % stipendijos sumos, o ne mažiau kaip 4 872,90 EUR.
Stipendijos turėtojai privalo užsiregistruoti INPS (Nacionaliniame socialinės apsaugos institute).
Doktorantai, akademinės tarybos priimti į kitus kurso metus, iš doktorantūros biuro gaus instrukcijas, kaip užsiregistruoti.
Studijų programa
Daktaro daktaras. Žemės ūkio miškų ir maisto išteklių tvaraus valdymo programa turi keturias mokymo programas:
Žemės ūkio ir miškų inžinerija (IAF)
Mokymo ir mokslinių tyrimų programa siekiama tobulinti žemės ūkio hidraulikos ir bioinžinerinių intervencijų, vandens išteklių valdymo stygiaus sąlygomis, vandens taupymo žemės ūkyje, žemės ūkio mechanizavimo, tiksliojo žemės ūkio, žemės ūkio ir maisto tiekimo grandinių, energetinio biomasės naudojimo, energijos vartojimo efektyvumo didinimo įgūdžius. agromiškininkystės sistemose, kaimo pastatų projektavimas pagal novatoriškus ir tvarius kriterijus, tausojančios statybinės medžiagos, agrarinės ir miškininkystės teritorijos stebėjimas, skaitmeninis žemėlapis, geografinių informacinių sistemų naudojimas kaimo planavimui ir laukinės gamtos valdymui
Maisto mokslas ir technologijos (FS&T)
Maisto mokslo ir technologijų programa siūlo daktaro laipsnį. studentams galimybę susidurti su plačia maisto ir maisto perdirbimo optimizavimo ir inovacijų mokslinių tyrimų sritimi. Tvarumas ir sveikata yra pagrindiniai ramsčiai, ant kurių remiasi mūsų doktorantų moksliniai tyrimai.
Procesų optimizavimas ir kontrolė, taip pat vartotojų pageidavimai yra pagrindinės domėjimosi sritys maisto ir gėrimų gamybos ir vartojimo kontekste.
Miškų ekonomika, planavimas ir medienos mokslas (EPFSL)
Tikslas – parengti studentus savarankiškam darbui atliekant originalius mokslinius tyrimus ir teikiant stipendijas šiose srityse: teoriniai ir metodologiniai tvaraus miškotvarkos metodai; biologinės įvairovės išsaugojimo ir miško ekosistemų paslaugų stiprinimo planavimas; kokybinis ir kiekybinis miško ekosistemų vertinimas, įskaitant miškų inventorizaciją, nuotolinį stebėjimą ir miško modeliavimą; tvarios ir mažo poveikio aplinkai miško darbai; apsaugos nuo miškų gaisrų sistemų ir strategijų tobulinimas, įskaitant modelių ir rizikos žemėlapių apibrėžimą; medienos tiekimo grandinė, įskaitant medienos gaminius; medienos naudojimas konstrukciniams ir naujoviškiems gaminiams; istorinių ir meninių medienos dirbinių įvertinimo ir konservavimo metodika, įskaitant baigtinių elementų modeliavimą.
Vyno ekonomika ir kaimo plėtra (EVSR)
Švietimo ir mokslinių tyrimų veikla orientuota į:
- Vyno sektoriaus efektyvumo analizė nuo dvaro aplinkos iki vietinės žemės ūkio ir maisto produktų sistemos;
- kaimo plėtros klausimų analizė, akcentuojant tas priemones ir metodikas, kurios leidžia apibrėžti ir interpretuoti integruotus vietos plėtros modelius;
- Darnaus vystymosi ir daugiafunkciškumo analizė kaimo kontekste tiek konkurencingos ūkių/dvarų plėtros, tiek gyvenimo kokybės šiose teritorijose apsaugos požiūriu.